Sperm på mig stiletstøvler

Thai escort piger
19-03-2018

sperm på mig stiletstøvler

Dagen fortsatte med, at hun lirede mig mere og mere op, og efterhånden fik jeg alt mit tøj af, mens hun stadig selv var i sit læderdress og sine dybt sexede lakstøv ler. Hen under aften sagde hun pludselig: Jeg vidste ikke, hvad hun var ude på, men gjorde som hun sagde.

Da jeg kom ud kommanderede hun skrapt "Kom så ind i soveværelset med dig". Inde i soveværelset kommanderede hun mig til at lægge mig på ryggen i sengen og løfte armene op til gitteret i hovedgæret. Jeg vidste nu, hvad hun ville, da en af vores andre spændende lege startede på samme måde, og ganske rigtigt, snart mærkede jeg håndjernene smække stramt om mine håndled på den anden side af gitteret, og vidste nu, at jeg ingen mulighed havde for at komme fri.

Hun legede lidt med min meget stive pik, men rejste sig snart op igen. Hun gik i bad, og kom tilbage og begyndte at lægge en meget kraftig makeup. Så tog hun langsomt sorte strømper på, dernæst sort strømpeholder, og så lakstøvlerne. Alt imens stirrede je g på hende alt det jeg kunne, og mit åndedræt blev hurtigere og hurtigere. Hun tog så sin korte lædernederdel på igen, men ingen trusser. Dernæst en sort læder-bh med nitter, og så endelig en kort læderjakke.

Hun lignede fuldstændig en rockertøs eller en billig luder, og jeg kunne kun stirre tilbedende på hende, mens jeg stønnede vildt. Jeg tror aldrig, at jeg havde været så ophidset før. Så smilte hun til mig og sagde: Dernæst gav hun mig en lille kys og spillede et øjeblik med hånden på min sprængklare pik.

Hun rejste sig dog hurtigt og smuttede ud. Ti minutter efter kunne jeg høre en taxa komme, og dernæst hoveddøren smække i.

De næste tre-fire timer lå jeg så og tænkte over, om hun mon gjorde alvor af at forsøge at score en anden mand, og jeg var ikke i tvivl om, at hvis hun ville, kunne hun hurtigt finde sig en fyr.

Men egentligt troede jeg, at hun bare var kørt ud til en veninde for at ophidse mig. Hen omkring midnatstid kunne jeg høre en bil komme op i indkørslen og stoppe motoren. Der kom dog ingen ind, og snart mente jeg, at det nok var noget, jeg havde bildt mig selv ind.

Der gik vel omkring 20 minutter, så hørte jeg en bildør smække, og bilen startede og kørte igen. Dernæst hørte jeg vores hoveddør blive åbnet, og min kæreste kom ind i soveværelset. Jeg kiggede på hende og så, at hendes makeup var tværet fuldstændig ud, og at hun havde masser af sperm i hovedet, i håret, og en hel del løb ned af hendes af hendes hage.

Hun trak op i nederdelen, så hendes fu gtige fisse kom fri og sagde så: Hun satte sig på mig, så min stive pik blev presset ned mod min mave, og bøjede sin spermfyldte mund ned mod mig. Først forsøgte jeg at dreje hovedet væk, men blev så grepet at det liderlige i situationen og begyndte at tungekysse hende. Den fremmede mands sperm løb ind i min mund, og jeg mærkede nu, at hun med hånden førte min pik op i sin dejlige fisse, mens vi kyssede løs.

Det liderlige i situationen, samt at jeg havde være vildt ophidset i efterhånden mange timer gjorde, at jeg næsten med det samme eksploderede oppe i hende.

Hun måtte dog også være dybt liderlig efter sit piksutteri, for hun kom også næsten samtidig. Dernæst løsnede hun mine håndjern og puttede sig ind til mig, mens hun sagde "Jeg elsker dig bare så højt".

Det næste halve års tid legede vi mange andre sjove sexlege, og hun var tit iført sine smarte lakstøvler, når vi havde sex, og det tændte mig altid helt vildt. Pludselig en lørdag aften, da børnene igen var på weekend sagde hun: Jeg tænkte øjeblikkeligt tilbage til den liderlige oplevelse for et halvt år siden og sagde: Hun kigge på mig og sagde: Hun rejste sig og gik hen i sofaen.

Jeg skænkede hende først et stort glas vin, og gik så ind og hentede hendes lakstøvler. Det gjorde jeg selvfølgelig. Jeg lagde mig på knæ foran hende og begyndte at slikke støvlerne, og blev som sædvanlig hurtigt meget ophidset. Mens jeg lå og slikke hendes støvler nippede hun til vinen og tog telefonen, og jeg kunne høre, at hun ringede til en af sine veninder og aftalte en bytur.

Efter omkring en halv times støvleslikning sagde hun: Gå i bad og læg dig ind i sengen klar til at blive lænket fast, så jeg kan være dig utro i fred". Som sagt så gjort, og der gik ikke længe før jeg lå fastspændt med håndjernene.

Hun gik nu selv i bad og kom ind og gennemgik det samme ritual som sidst med langsomt at gøre sig rigtig lækker og liderlig at se på, mens jeg bare kunne ligge og blive mere og mere ophidset. Denne gang iførte hun sig et par stramme sorte læderbukser, igen ingen trusser, sine lange lakstøvler udenpå, dernæst en sor t lak-bh og en meget nedringet og gennemsigtig hvid skjortebluse. Så kiggede hun på mig og sagde: Jeg stønnede og svarede jo, og at hun var den frækkeste og smukkeste pige, jeg nogensinde havde set.

Lidt efter hørte jeg taxaen, og væk var hun. Jeg må have været faldet i søvn, for pludselig hørte jeg vores hoveddør smække, og nogle stemmer.

Jeg kunne høre, at min kæreste var rimeligt fuld, og jeg kunne høre en mand snakke med hende, mens det klirre af glas. Der gik vel en halv times tid, mens jeg lå med en stor stiv pik og tænkte på, hvad der foregik inde i stuen.

Pludselig gik døren til soveværelset op, og min kæreste kom ind. Hun lukkede døren efter sig, og tog tøjet af uden at værdige mig så meget som et enkelt blik. Så tog hun en vildt fræk sort læderdragt frem, som vi for nyligt havde købt. Det ligner nærmest en stram badedragt, men har åben bund, så der er fri adgang til hendes dejlige fisse. Hun tog først dragten på, og så sine lårlange lakstøvler igen. Så vendte hun sig om mod mig, og jeg så nu, at hun var helt glatbarberet på fissen.

Det er noget af det frækkeste jeg ved, og min ophidselse var nu så stor som nogensinde. Hun kom nu hen til sengen og stillede sig og stak langsomt en finget op i sin våde fisse , mens hun kiggede mig dybt i øjnene og sagde: Hun trak fingeren ud af sin fisse og stak den i munden på mig. Jeg begyndte straks at sutte helt vildt på den, og nød hendes dejlige safter, men hun trak den hurtigt ud igen. Så gik hun hen til døren og sagde: Så åbnede hun døren og gik ud igen, og jeg lå tilbage helt tæt på orgasmen, som jeg ikke kunne få.

Der gik vel så en times tid igen, hvor jeg hele tiden lå og var utroligt ophidset, og så hørte jeg vores hoveddør igen, og min kæreste kom tilbage til soveværelset. Og hvor så hun ud, håret stod ud til alle sider, hendes makeup var tværet ud, hendes bryster var ude af læderdragten, og hendes glatbarberede fisse var hævet og rød, mens spermen drev ud af den og ned af hendes lår. Hun kom ned i sengen og svingede hendes ene lakstøvle klædte ben over mig, mens hun satte sig overskrævs på min brystkasse.

Så kiggede hun ned på mig og sagde: Så rykkede hun længere op, så hendes spermindsmurte fisse var lige over min mund og sagde så: Så kommanderede hun hårdt: Jeg begyndte ophidset at slikke løs i hendes dryppende fisse, og hun havde ganske. Hun stønnede kraftigere og kraftigere, og pludselig gennemrystedes hun af en kraftig orgasme, som hun skreg ud så højt, at naboerne nok kunne høre det. Så sank hun sammen over mig og sagde: Jeg stønnede, at det var det, og jeg virkelig elskede hende helt utroligt højt.

Hun tog fat om min sprængklare pik, og efter ganske få ryk sprøjtede alt min opsparede sæd ud og så højt, at det meste ramte mig selv i hovedet. Så løsnede hun mine håndjern, og vi faldt hurtigt i søvn med armene fast omkring hinanden. Vores liv fortsatte endnu en fem-seks måneders tid med andre spændende erotiske lege, og så gentog situationen sig en eftermiddag, hvor vi var alene.

Jeg sad i stuen, og pludselig kom hun ind iført intet andet end sine lårlange lakstøvler. Hus stillede sig foran mig med spredte ben og så ned på mig, mens hun sagde: Hun satte sig i sofaen, mens jeg hurtigt kom ned på knæ på gulvet foran hende og begyndte støvleslikkeriet. Da hun endelig var tilfreds med støvlernes udseende sagde hun: Da jeg kom ind i soveværelset lå håndjernene ikke klar, som jeg havde forventet.

I stedet lå fire lædermanchetter klar. Det var noget udstyr, jeg for nylig havde monteret til at binde min kæreste med, da det også tænder hende af og til. Uheldigt møde med svigerfamilien. Galleriet fortsætter efter annoncen. Han syntes, jeg var uimodståelig i min nye kjole, så vi sneg os ud på toilettet.

Kjolen var meget stram, så vi smøgede den bare op og gik i gang. Det resulterede i, at min kæreste efterlod en hvid klat i skødet på min røde kjole. Spermen kunne lige så godt have været superlim, den var umulig at fjerne, og jeg gik rundt med den resten af aftenen! Men på ét område var der en brist i hans opdragelse. Vi knalder, og det er fint og frækt, indtil han trækker sig ud og placerer skridtet ud for mit ansigt.

Men nej, et par hvide klatter lander i ansigtet på mig — en af dem halvt oppe i næsen. Kunne han ikke i det mindste have spurgt først?

Det forblev et one-night-stand! Jeg begyndte at give ham et blowjob. Pludselig mærkede jeg noget varmt i min mund, og han fløj op. Jeg skyndte mig at spytte ud i skraldespanden, hvorefter jeg skyllede min mund med 20 liter vand — mindst. Min nu meget uhotte scoring kom brødebetynget ud på toilettet og spurgte, om han ikke skulle gå. Er det her den pinligste tamponhistorie nogensinde?

Vi var unge og nyforelskede. Og ja, vi knaldede som kaniner! Når min kæreste var kommet, stak han mig som regel en T-shirt, som jeg kunne tørre klatten af i, og så tænkte vi ikke mere over det.

Men en dag kaldte svigermor os ned i bryggerset, hvor hun ordnede vasketøj. Hun stod med en af min kærestes klistrede T-shirts i hånden. Jeg blev SÅ rød i hovedet. Men vi tog tippet til os — tak for det, svigermor! Den, man elsker, tugter man. Da han kom, slugte jeg, og vi gik tilbage til festen hver for sig.

På vejen mødte jeg hans bedste ven, som jeg havde snavet med nogle weekender forinden. Han stak sin tunge ind i min mund helt uvidende om, at jeg minutter forinden havde slugt hans bedste vens sperm. Midt i kysset gik det op for mig, hvor klamt det var, så jeg løsrev mig og skyndte mig over for at børste tænder. Jeg håber virkelig, de to aldrig har snakket alt for detaljeret om, hvad der skete den aften.

For ikke at ødelægge stemningen efter sex lod jeg bare sagerne sive ud på hans sorte lagen. Men da vi skiftede lagenet, var den hvide madras dækket af blodpletter!

..

Sperm på mig stiletstøvler

Sperm på mig stiletstøvler Men da vi skiftede lagenet, var den hvide madras dækket af blodpletter! Jeg blev SÅ rød i hovedet. Hendes sexede slanke krop blev yderligere fremhævet af et par høje sorte stiletter. Ja tak, jeg vil gerne modtage Womans nyhedsbrev spækket med spændende artikler og markedsføring om Woman via e-mail. Hun fik blot sendt mig et hastigt liderligt blik, inden hun grådigt lod munden glide ned over den store farvede pik. Min tøs er i byen, og jeg vil overraske hende med et par fremmede pikke, når hun kommer hjem. Min kæreste sagde nu: Begge havde nogle rigtigt store og ret tykke pikke. Hun tog et par brugte trusser sjovpåtur dk satte sig på en skammel og tog dem på. Jeg var omhyggelig med at sørge for, at der intet var tilbage i hendes fisse, da jeg pludselig mærkede en mund omkring min stive pik. Det gjorde jeg selvfølgelig. Uh vil ha sådan en kæreste der laver de overraskelser, virkelig lækkert Svar, sperm på mig stiletstøvler.

Sperm på mig stiletstøvler