Slikker fisse fremmed pik

Thai escort piger
08-02-2018

slikker fisse fremmed pik

Hurtigt går jeg ned til hotellet, og står klar udenfor døren 5 minutter i kl. Chaufføren hopper ud, åbner døren, og jeg kan se John og Jason sidde inde i den mørke kabine af bilen. Jeg kravler hurtigt ind til dem, og nyder de anerkendende nik fra dem.

Med røde kinder kigger jeg ned i gulvet af limoen, men kan mærke hvordan pulsen banker i min fisse ved tanken om, at de har snakket om mig. Det går op for mig at bilen holder stille, og at døren er blevet åbnet. Vi træder ud i solen, og jeg nyder varmen fra den, mens jeg misser med øjnene mod det skarpe lys.

John tager mig i hånden og fører mig ind i en forretning, som ser temmelig dyr ud. Der er ingen tvivl om, at de sælger lingeri og ikke andet. Dårligt er vi nået indenfor døren, før Jason låser døren og vender skiltet, så der står lukket. En mand står midt i forretningen, og kigger undersøgende på mig. Så jeg trækker den langsomt over hovedet, til jeg står kun iført sko foran de tre mænd.

Den fremmede mand går rundt om mig, og kigger nøje på min krop, inden han begynder at hive ting frem, som jeg skal prøve. Det er alt sammen små, gennemsigtige natkjoler, som intet skjuler. Nogle er gulvlange, mens andre er korte. Fælles for dem alle er, at det vil være nemt for mænd at komme til mine bryster, røv og fisse - og hvis der er tvivl prøver en af de tre mænd efter.

Min krop dirrer allerede igen, efter at have mærket deres hænder og fingre flere gange. Nogle gange har de bare rørt let, mens andre gange, har en af dem stukket fingre langt op i min fisse eller røv, for at se hvor liderlig jeg var.

Til sidst ender de med at vælge en hel-lang, sort kjole. Der er lange slidser op både foran og bagpå, så kjolen automatisk falder til side, når jeg bukker mig forover. Overdelen af kjolen er to minimale trekanter, som strækker sig op og bindes i nakken, men hvor mine brystvorter tydeligt kan ses igennem. Mine lyse sko står i skærende kontrast til kjolen, men heldigvis er der et par sorte stiletter i baglokalet, som jeg kan låne.

John samler mine sko og kjole sammen, mens Jonas åbner døren ud til gaden, hvor limousinen stadig holder. Chaufføren kigger på mig, slikker sig om munden, og åbner døren for mig. Vi sætter os ind, mens chaufføren tager mit tøj med ind på forsædet. Jonas tager et blindfold frem, og giver mig det på. Alt er mørkt, og jeg kan intet se. Jeg mærker hvordan de sætter noget over mine ører, og da blød musik begynder at strømme ud af et, går det op for mig hvad det er.

Johns stemme afbryder musikken, og fortæller mig, at de har mulighed for at snakke til mig her, men at jeg resten af natten ikke kommer til at se eller høre, hvad der ellers sker i bilen. Men at jeg formentlig vil mærke noget fra tid til anden. Så spred benene og knep din sultne fisse til du kommer" lyder den blide stemme igen. Hurtigt fører jeg den ned mellem mine ben. Jeg gnider den mod min klit nogle gange, inden jeg glider frem i sædet og lader den glide op i min våde fisse.

Bilen stopper og jeg kan mærke den friske luft der kommer ind i bilen, men John fører min hånd frem og tilbage, indtil jeg selv fortsætter med at kneppe min fisse med dildoen. Der er bevægelser i bilen, og jeg mærker hvordan der kommer mere vægt i den lange sofa, men jeg bliver ved med at kneppe mig selv.

Jeg stønner højere og højere og ingen af dem der er i bilen, er i tvivl om, at jeg er lige ved at komme. Det er jeg heller ikke. Hele min krop summer og snurrer, men min hånd bliver fjernet fra dildoen og den bliver brat flået ud af min fisse, mens jeg klynker skuffet.

Flere hænder griber fat i mig, og jeg bliver flyttet rundt i bilen, mens hænder rager på mig, og jeg er lige ved at komme igen. Til sidst bliver jeg skubbet front først ind i armene på en, som hiver mig op på skødet. Jeg rammer ikke rigtigt første gang, men da jeg mærker hans stive pik gnide op af min klit, skyder jeg mig at løfte mig op igen, så jeg kan få den dybt op i mig. Han glider helt i bund i første hug, og jeg klynker liderligt.

Han holder godt fast i mig. En hånd i nakken og en på hoften. Han presser mig helt ned over hans pik, og rykker så længere frem i sædet, så jeg næsten ligger ned over ham. Et andet par hænder tager fat om mine hofter og jeg mærker pludselig hvordan en pik begynder at presse sig op i røven på mig. Jeg prøver at protestere, men den bliver hurtigt banket helt i bund, og jeg mine protester bliver til dybe, liderlige støn, da pikkene begynder at banke ind og ud af hvert sit hul, og det varer ikke mere end nogle få sekunder, før en kæmpe orgasme fuldstændig overtager min krop.

Det er som om at alle de gange den har været tæt på hele dagen bliver rullet ud i en stor orgasme, og jeg malker skrigende de to pikke, som hurtigt begynder at fylde mig med varm sperm, og fyren i min røv trækker sig ud af mig.

Da orgasmen endelig slipper mig, nærmest vælter jeg ned af fyren jeg sidder på, og mærker hvordan deres sperm allerede løber ud af mine huller. Mit hoved bliver trukket i en anden retning og omtumlet og stadig liderlig åbner jeg automatisk munden, og mærker en kæmpe pik bliver presset mod mine læber. Febrilsk prøver jeg at åbne munden nok til at den kan komme ind, men jeg kan kun lige få hovedet ind i munden - uanset hvor hårdt jeg så end prøver.

Min mund er fuldstændig spilet ud af kæmpepikken, og jeg kan mærke hvordan han selv spiller pik under min mund. Blindfoldet og headsettet bliver fjernet fra mit hoved, og jeg nyder at se den store pik så tæt på. Jeg kan se hvordan blodet pumper ud i den, og undrer mig over hvor hård den er på trods af størrelsen. Jeg når ikke længere i min tanker og beundring af pikken, før jeg kan se hvordan den svulmer op i hans hånd, og jeg får det første store sprøjt af sperm langt ned i halsen, inden han tager den ud af min mund, og oversprøjter mit ansigt, hår og bryster.

Da han er færdig med at brøle og sprøjte ud over mig, bukker jeg mig forsigtigt ned, og slikker ham helt ren, inden jeg kigger op i hans flotte ansigt, og jeg kan pludselig se ligheden med Jason. Limousinen stopper igen, og de to unge tjenere hopper ud, og siger farvel til os. Der står et par mænd ude på gaden, som ikke kan undgå at se mig sidde på mine knæ i bunden af bilen med mit ansigt smurt ind i sperm.

John vinker dem over, og hvisker noget til dem, inden de hurtigt hopper ind i bilen. De rækker grinende Jason nogle sedler og siger, at det var det hele værd, inden de bliver sat af. Uforstående kigger jeg skiftesvis på Jason, John og Jasons far. Hun er jo en god lille tøs, som gør hvad hun skal" griner John til Jasons far. Jeg kan høre høj musik udenfor, og er lidt spændt på, hvad de har i tankerne.

Fred stiger ud, og rækker sin hånd ind mod mig. Jeg retter hurtigt på håret, tager ny læbestift på, inden jeg med et smil tager Freds hånd, og følger efter ham ud af bilen. Han fører mig hen til en dørmand, som han hvisker lidt med, mens de begge kigger på mig. Dørmanden rækker ud og rager på mine bryster, og mellem mine ben. Spermen der løber ud af mig, gør hans fingre fedtede, og jeg bukker mig automatisk ned, og sutter dem rene for ham, inden han kan sige noget.

John og Jonas står ved siden af mig, og Fred giver dem besked på at tage mig tilbage til bilen, og at han kommer om lidt.

Flere af mændene der står i kø til klubben, kommer med tilråb, pifter og griner, og jeg kan ikke lade være med at føle mig dejlig billig. John og Jonas sætter sig på sædet bagerst i bilen, og skubber mig ned på knæ foran dem. De trækker deres lækre pikke frem, og jeg kan se hvor jern-hårde de er blevet af at se på mig bliver brugt af de tre andre. Fred kommer ind i bilen, og han har to andre mænd med. De stiller sig bag mig og en efter en knepper de hurtigt min fisse til de kommer langt oppe i mig, mens jeg bliver ved med at sutte og spille pik på John og Jason, som om intet er sket.

En tredie mand kommer ind så snart de to første er ude. Han trænger hurtigt op i røven på mig, hvor han tømmer sig med et støn efter ganske få stød.

En fjerde, femte og sjette kommer også ind og knepper mine to huller inden døren lukkes og vi kører videre. Jason flytter sig ned bag mig, og trænger op i min spermfyldte fisse, mens John presser min mund ned over sin pik. De knepper mig i takt til de begge skyder deres ladninger i hvert sit hul. Jeg stønner liderligt, da jeg mærker hvordan den slimede blanding løber ud af min nu nærmest umættelige fisse. Fred trækker mig ned på gulvet, giver mig den store dildo, og jeg begynder hurtigt at onanere med den på fuld styrke.

Vibrationerne fra dildoen får det til at snurre i hele min krop og ikke mindst min fisse, og jeg vrider mig på gulvet, mens jeg nyder at mærke hvordan de stirrer på, hvordan jeg ligger og leger med mig selv. Fred hopper ned fra sædet, og sætter sig overskrevs på mig, flår kjolen til siden, så mine nøgne bryster vælter ud. Han trækker sin kæmpe pik frem, og presser mine bryster sammen om den, inden han begynder at køre sin pik frem og tilbage imellem dem.

Bimænd er generelt meget forsigtige med at lufte deres lyster for deres kvinder, så måske handler det om at komme ud af busken. Jeg tændre på at slikke mis med min egen sæd før det gik op for mig at jeg tændre på at sutte pik også.

Jeg tænder også på at komme i munden på en pige og så svave med hende bagefter f. Jeg vil kalde mig selv oralbi, da jeg kun har leget med oral med andre mænd, og det har været i forbindelse med 3kant med par. Tror at du skal prøve at hører din mand og han suntes det ville være frækt med en enstra mand i sengen, og hvis han er med på den kan du jo bare se hvad der sket under et møde og evt. Dette er også en fantasi vi begge nyder, at vi er to mænd om at forkæle hende. Og hun ved da også, at jeg da også ville nyde den anden mands pik samtidig, selv om hun skulle få lov til at være midtpunkt i denne trekant.

Vores favoritstilling ville da være, at lå inde under hende og slikkede hendes kusse, mens hun stod på alle fire og blev kneppet af elskeren. Iblandt skulle han da lade pikken glide ud af kussen og blive suttet af mig, men til sidst skulle han, da konen fik orgasme,sprøjte op i hende, hvorefter jeg med velbehag ville lade spermen sive ned i min mund, slikke kussen og sutte den spermvåde pik Vi håber, at dette bliver virkelighed en dag.

Det er nogenlunden det frækkeste jeg ved også: Ellers samler jeg også på amatørfilm, helst bifilm, hvoraf man kan finde mange gode på nettet. Og i en af disse forgår just dette, jeg beskrev før.

Manden ligger i 69 stilling under konen, og er de placeret henne ved kanten af sengen, så elskeren kan kan komme til med sin pik. Efter at have fået suttet pikken lidt af den anden mand, trænger han op i konen og knepper hende, til han sprøjter op i hende, ud over hendes røv og også lidt ud over manden nedenunder.

Konen rejser sig nu lidt op, så manden kan komme til at slikke hendes kusse og røvhul, hvorefter han rejser sig, og selv stiller sig bag konen, knepper hende og så selv sprøjter ud over hendes røvhul. En dejlig fræk ægte amtørfilm Det er for lækkert et senarie[; ]. Men jeg er helt klart tiltalt af at være ham der tager konen, er det en film der findes, eller er det fantasi? Dette er en filmklip, som jeg har, et af de bedste amatør bi-film Kontakt mig på tiger jubii.

Jamen dog jamen dog Cecil det ka da godt ske at de sys det er nasty xD men hvad fanden planter er skuda lige så godt som alt andet bare spør Imposter ;P. Jo planter er altid godt især hvis man stopper dem helt op i ennetarmen og drejer dem rundt det kilder rigtig godt. Den leg med 2 mænd hvor den ene slikker begge, er nok det dejligste, for os bull, altså jeg knepper konen og du slikker os begge, så skriv. Min kæreste syntes at vi skulle prøve at have en mand med i sengen, jeg blev noget forbavset da det var en af vores venner, hvor han er Bi.

Min kæreste der aldrig sutter pik sagde at vennens pige ville sutte mig hvis jeg ville lege med. Det var noget af en oplevelse at sutte ham, først kuglerne i munden med en slap pik i hovet og så sutte pik til han kom i munden.

Der skulle mere til inden jeg fik suttet, vi kneppede, først mig så ham, min kæreste i numsen, hvorefter jeg slikkede hendes hul rent.

Siden har jeg også slikket ham ren efter at havde været inde — nu er det vildt spændende når vi leger og det er blever til mange omgang blandet sperm.

Ved ikke lige hvad der sker, men mit indlæg bliver vist under hanrej, Jeg ville skrive til hanne at det lyer som en god oplevelse, og hvis i mangler en ekstra mand, kommer jeg gerne. De første par gange han kom hos hos, "delte" vi min kone, dvs.

Det var til stor fornøjelse for os alle tre. Min kone havde en fantasi om at blive kneppet i en sandwich, altså med husvennen i hendes fisse og jeg i hendes bagerste hul.

Igen til stor fornøjelse. På et tidspunkt under et af hans mange besøg, nåede vi kun til sofaen. Min kone lå på knæ mens husvennen kneppede hende bagfra. Jeg lå på ryggen og suttede på hendes hårde brystvorter, mens hun gned let på mit stive lem. Husvennen og jeg lider ikke direkte af berøringsangst over for eget køn, men er hverken homo eller bi.

Men under denne seance kravlede jeg længere ind under mig kone, med tanken om at hun skulle suttte mit lem. Dette betød også at jeg kom til at ligge lige under hendes fisse, hvor husvennens tykke pik kørte som et stempel frem og tilbage. Jeg begyndte at massere min kones klitoris, og kom uvilkårlig til at ramme husvennens lem i ny og næ. Min massering af kones lille tap udeblev da heller ikke og da husvennen både kunne se høre og mærke min kones nært kommende orgasme satte han hastigheden op.

Jeg må tilstå at det næste der skete står meget klart og tydelig for mig.

Slikker fisse fremmed pik Overraskelsen: På knæ og slik min fisse, beordrede hun mig, hvilket jeg gør min fisse og jeg har lige inden du kom, haft hans dejlig store saftige pik oppe i mig. Så jeg håber du har nydt at slikke en fremmed mands sæd ud af din kones fisse. aug Uden sutten, uden kyssen og uden gummi, fyld min røv med pik og på r Mens min mand slikker mig, spermer den fremmede i min fisse og. 6. maj Asiatisk kone knepper fremmed fyr foran manden. Cuckold kone får fremmed pik Cuckold kone får fremmed pik 67% fisse og bliver kneppet 57 HD Asiatisk babe får slikket fisse og bliver kneppet 93%

: Slikker fisse fremmed pik

Intim massage viborg ung dansk sex Jeg lå og snavede med min kusine imens, jeg kunne mærke noget tykt blive presset op i min fisse, jeg kunne ikke bevæge mig og kunne heller ikke sige noget. Hvad ville du sige hvis hun bad dig slikke en fremmeds sæd af hendes fisse? Hun kom så samtidig i endnu en bragende orgasme, som satte prikken over i'et. Han holder godt fast i mig. John og Jonas står ved siden af mig, og Fred giver dem besked på at tage mig tilbage til bilen, slikker fisse fremmed pik, og at han kommer om lidt. Jeg elsker når min kone giver mig halsbånd på og ydmyger mig.
Porno i naturen sex historier dk Soft sex escort girls in denmark
Bordel ringsted dansk hjemmelavet porno Italienske pornofilm escort sydjylland
aug Uden sutten, uden kyssen og uden gummi, fyld min røv med pik og på r Mens min mand slikker mig, spermer den fremmede i min fisse og. apr Tina kom ned til mig og kyssede min stive pik ved roden, slikkede et par ahhh feeeedt jeg bad straks om mere om at slikke fisse, men igen en en fisse igen ovenikøbet den fremmede, hun er fandme fræk min kone. Overraskelsen: På knæ og slik min fisse, beordrede hun mig, hvilket jeg gør min fisse og jeg har lige inden du kom, haft hans dejlig store saftige pik oppe i mig. Så jeg håber du har nydt at slikke en fremmed mands sæd ud af din kones fisse.

REAL ESCORT REVIEWS EROTISK HISTORIE

SE DANSK PORNO LÆKKER FISSE