Sez noveller gruppesex

Sprøjte dildo
26-12-2017

sez noveller gruppesex

Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Søg Nu på sexwriter. Genboen del 3 5 point. Genboen del 2 5 point. Den Muse der giver forfatteren vinger Milanda Vil du over fars knæ? Mødet i KBH Anonym: Gemt i saunaen 2. Når det hele går.. På sommerferie Naboens datter. Dit sted på nettet med erotiske historier. Vi udgiver historier hver dag. Alle sex noveller er gratis!

Læs vores erotiske historier nu. Jeg rejste mig op og fik indstillet pikken i den rigtige rille og trykkede i bund. Hendes ben gav efter af Ingen registrering — kun gratis sexhistorier og historier om sex.

Dorthe stønnede højere og højere i takt med, at tingene gled mere og mere ud af hendes kontrol. Manden holdt Dorthes hoved hårdt fast og forcerede sin pik ned i hendes hals da han eksploderede inden i hende. Dorthe knejsede med hovedet som følge af den massive ladning Vi var som så ofte før taget af sted på cykeltur lørdag morgen.

Foran lå en solskinsdag i naturen, med masser af oplevelser og snakke om hvad vi ville se og Vi sad på restauranten. Ungerne blev passet, der var vin i glassene og vi nød hinanden. Ingen larm og støj. Vi grinede og flirtede. Efterhånden som middagen skred frem tror jeg at vi begge tænkte på at vi snart skulle hjem  og nyde hinanden.

Jeg sidder på bagerste række i biografen — du sidder ved siden af mig. Jeg er klædt i den luftige lette sommerkjole som du så godt kan lide. Har svært ved at sidde stille, for oppe i min varme kusse ligger der et æg, og du sidder med fjernbetjeningen, der får ægget Vi havde været kærester i nogle måneder.

Sex var skønt og blev bare bedre og bedre. Vi havde lært ting om hinanden, som den anden ikke engang vidste. For eksempel vidste jeg, at hendes røv var meget sensitiv og at hun kunne lide at blive rørt der. Jeg havde fundet ud Jeg havde altid fantaseret om, at min hustru havde sex med andre mænd, især mørke mænd.

Men hver gang jeg bragte emnet op sagde hun, at hun ikke var interesseret. Min hustru Linda er 32 år, cm høj, langt blondt hår og en 75D skål og en skøn rund og blød røv. Lise arbejde i postrummet i en stor kontorbygning i midtbyen. Jobbet var ikke specielt udfordrende, men hun havde nogle gode kollegaer, der var søde mod hende. Postrummet lå meget centralt i bygningen, og der var altid folk, der kom og gik, så hun havde masser af Det her er en historie om, hvor meget man vil gøre for sin familie.

Har du nogensinde været ude for, at mangle penge så meget, at du ikke vidste, hvad du skulle gøre? Okay, inden du svarer, så kan jeg sige dig, at denne historie giver dig det ultimative svar. Hun havde dagen fri. Tager til stranden for at ligge sig i klitterne. Solen bagte fra en skyfri himmel. Det var almindelig arbejdsdag, så hun kunne ligge helt uforstyrret.

Hun lå og nød solens stråler på sin krop. Hun var nøgen for at få det fulde udbytte af solens Jeg sad og så fjernsyn en sen aften sammen med min gamle ven Jan. Det gjorde vi tit og som sædvanlig var min kæreste gået tidligt i seng.

...

SEX PÅ FYN FRÆKKE SNAPCHAT

SEX MASSAGE SØNDERJYLLAND SEX NORDSJÆLLAND

VIBORGVEJ 311 PIGERNE SMUKKE THAI KVINDER

En virkelig oplevelse som kickstartede min fantasi. Gæt selv hvad der er hvad. Dorte prøver noget nyt Sidst læst: En ung kvinde med en steril mand, ønsker sig inderligt at blive gjort gravid. Rengøringskonen viste sig at have en særdeles stor pik Sidst læst: Det er igen en af de fredage hvor Merete går hjemme og venter på sin mand som er til et eller andet foreningsmøde.

Hun føler sig liderlig og ønsker bare at Hans var her så de kunne ligge og hygge sig. Sexual undervisning i skolen på en anderledes måde Sidst læst: Jeg er inviteret på middag hos min barndomskammerat og hans kone. Der er lige en ting, som han ville tale med mig om.

Det var ikke helt, hvad jeg havde regnet med. Christian knepper hurtigere og hurtigere og den faste rytme gør at du ikke længere kan holde din orgasme.

Du mærker varmen rulle fra dit hovede ned gennem hele kroppen og ned gennem dine ben som er blevet helt følelsesløse. Den kraftige orgasme udløses ved en dejlig våd ejekulation. Christian holder dig på maven mens han forsat knepper din kusse.

Det sprøjter ud med kussesafter og så kan du mærke at Christian heller ikke kan holde den længere. Hans ben ryster og hans baller bliver hårde og han presser pikken helt ibund og du mærker en varm strøm af sæd blive skudt op i underlivet. Her udarter et hyggeligt studentergilde sig til en ordentlig gang gruppesex - til glæde for studenter og værtinde.

With some help of a couple I have met on the net, I manage to seduce my wife. It all takes place on the cruise ship of the couple. The story is written to him. Mette er blevet alene. Meget alene og inviteres med til en fræk fest af hendes veninde Susie.

Det bliver starten på "En helt ny begyndelse" Sidst læst: Denne historie handler om en et cafe besøg som udvikler sig til en gang fræk gruppe sex. Den er kopieret fra mine sms beskeder med min skønne frække kæreste Sidst læst: Du har inviteret din kammerat på besøg til lidt leg denne lørdag. Er jeg mon egentlig helt klar på det her?

Det har jeg godtnok fantaseret om længe Den lille historie om min første trekant. Mustafa leverer pizza til pigernes filmaften, men et par af pigerne vil have mere end mad, og han kan ikke gå før de er tilfredse.

Især ikke da han opdager hvem der er med. Jeg tog til stranden og tog hjem med 2 lækre unge brødre Sidst læst: En improviseret efterfest ender med et pokerspil, hvor præmien er festens eneste kvindelige deltager. Der sker ganske givet mange spændende ting i landets mange boligforeninger. Her er mit bud på, hvad der kunne ske hvis en ensom kvinde får brug for hjælp. Hvis fantasien rækker til det kan der måske komme flere fantasier hen ad vejen Sidst læst: Fortsættelse af Paris à la carte Siden de to veninder Marianne og Jette kom hjem fra kærlighedens by, Paris, er Marianne nærmest optaget som husveninde hos Jette og John.

Og nu har de sammen lejet et sommerhus i Rørvig, hvor de skal nyde sensommeren. Og det kommer de til - også mere end de havde forventet. Bo og Jesper er arbejdskolleger gennem flere år, og en dag overrasker Bo Jesper med en helt speciel opfordring. Jesper er ikke så lidt overrasket, men accepterer forslaget. De så ud, som om de ville lægge op til noget frækt. Noah har lovet sin bror Jonas at bygge en udendørsbrusekabine og et overdækket udekøkken i Angela og Jonas sommerhus.

Og det ender med flot arbejde - men det blev svært at få arbejdsro Sidst læst: Lisbeth og Marianne beslutter sig til at få sat lidt fut i ægteskabet, og får den idé at bytte ægtemand i en weekend. Så de overrasker deres mænd - Jens og Gunnar. Og det udvikler sig succesfuldt, men til mere end de havde planlagt. En flytning midt i hedebølgen bliver for meget for 2 af deltagerne, og de begynder at pille ved hinanden, hvilket naturligvis ender som det skal.

Aksel og Joachim tager over Øresundsbroen på studietur i de tidligere danske besiddelser, og de oplever en masse. Men noget anderledes end de havde forestillet sig. Den nye kantinedame spillede op og fik så hatten passer, og lidt til.

Undervisning i Ipad´ens mange muligheder er et stort emne, der kan føre vidt omkring, og læreren havde ikke drømt om at få ikke bare én men to meget lærenemme elever.

Bjarne og Finn er på en ferietur til Bergen og omegn. Efter planen skulle de på spændende vandreture i det skønne norske landskab, men der kom et par kinesiske turister på tværs af planerne, og det gjorde vist ikke så meget..

Når 2 bliver til 3 - og hvad der følger en tidligere historie jeg har forbedret Sidst læst: Christian elsker at dele sine kærester og bekendtskaber. Det nyder jeg rigtig godt af. Jeg løftede mig op, så Mikkels pik gled ud af min fisse. Den var stadig helt hård og glinsende. Lotte lænede sig lidt frem og tog den i munden og slikkede den ren for sperm og mine fissesafter. Mærkeligt nok føltes det slet ikke underligt at se en anden pige slikke på min mands pik Michael tager på weekendtur sammen med Morten og Merete på deres ødegård i Sverige, hvor han hjælper Morten med at flytte nogle spær i laden.

Og det bliver en skøn og uventet weekend-oplevelse - for dem alle. Vi valgte buffé Sidst læst: I klub, garderobe Sidst læst: Stripper-nisserne Claus, Kasper og Tue får afgjort, hvem der er den bedste langsprøjter, og så er der ellers lagt op til en liderlig finale til pigefrokosten. Min mand har altid drømt om at være sammen med to kvinder.

Så hvad gør den perfekte hustru? Hun arrangerer hans livs oplevelse på hans fødselsdag. Mette og Jesper inviterer Lise med på en uges ophold i deres lækre sommerhus ved Vesterhavet, hvor solen skinner fra en blå himmel, og hvor man helt ugenert kan nyde solen uden en trævl på kroppen.

Forfatteren minder om, at det er bedst at læse historierne i den rigtige rækkefølge. Det skal afgøres, hvilken af de tre nisser, der knepper bedst til pigefrokosten, men Claus, Tue og Kasper får noget mere at lege til. Plie og Vienna får leget videre både med hinanden og de andre legekammerater.

Det ender i et gang bang til stor fornøjelse for alle parter. Fem kvinder i en sofa med strittende fisser. Tre mænd med strittende pikke. Det bliver til noget godt. Vi forførte min elsker Vi havde mødt Janni og Peter i sommerhuset.

Nu kom de hjem til os nu skulle der byttes partner Sidst læst: Swingerkvinde 74 år betror sig til kusine om, hvorledes hun genopdagede sit sexliv. Et par der trænger til at spice deres sexliv lidt op, får meget mere end de havde turdet håbe på.. En familie julefrokost lidt ud over det sædvanelige Efter vore første episode var vi blevet tændt på at prøve mere til Marie og det fik vi lejlighed til ved barnedåben Sidst læst: Min kones veninde savnede sex og det fik hun mens min kone så på i hemmelighed To piger tager i sommerhus i deres ferie fra studiet.

De møder en flok unge fyre, der også er på ferie og med på den værste, og den lille fest udvikler sig hurtigt til andet end øl og musik. Efter en lille pause fortsætter festen. Denne gang med sexlegetøj og analsex. Festen er ved at være slut, men de sidste gæster er ikke helt færdige endnu. De finder på at lege flaskeleg, og det udvikler sig til en vild omgang sex. En parmiddag og et medbragt spil får øjnene op for en helt ny måde at være venner på. Så vild kan det gå for sig, nær spejderledere er på kursus.

Den er oplevelse er af nyere dato Birthe ville have alt hvad hun bedst kunne lide og Henry og jeg. En historie om et ægtepar og en dejlig ferie i Afrika Sidst læst: Gigoloer på Maspalomas strand.

Tines appetit for håndværkersex får hende til at opsøge dem igen. Vil de hjælpe hende? Vores kære steward kommer nu ud i rigtig høj sø ved aftenens frække sexparty hvor kun fantasien sætter grænserne for gæsternes lyster.. Zenias trængsler på fortovscaféen er langt fra ovre: Bundet til cafébordet må hun lydigt affinde sig med at samtlige cafégæster skiftes til at give hende voldsomme orgasmer.

Jeg kigger over på pigerne, som sidder og kæler for hinanden og opmærksomt følger det vi har i gang. Jeg tænker, her sidder der to dejlige kvinder, nøgne og liderlige, og så står jeg her og har sex med en mand. Men jeg nyder den nye side af mig selv – hans finger kører ubesværet hurtigt ind og ud af mit røvhul, mens han hurtigere og hurtigere med sin mund kører min pik helt i bund, for så at trække sig helt op til pikhovedet.

Det tænder mig vildt meget! Jeg skifter mellem at slikke og gnide mine fingre op i hende i er meget roligt tempo. Hvad der kan ske når både begæret og rejselysten presser sig på hos et frækt par med mod på at opleve noget nyt! Deres stive pikke dirrede af ophidselse. Den ene tvang mig let ned i knæ, så hans pik stod strittende ud for mit ansigt og han tog fat i min nakke og mit hår og pressede mit ansigt ind til sin pik.

Min nye kollega inviterede mig hjem for at møde hans fede kone. Det endte med jeg blev deres nye husven. For første og måske sidste gang vil jeg fortælle en lille historie fra det virkelige liv.

Det er et stykke tid siden det skete, men ikke lang nok tid siden, til at forglemmelsens tilgivende slør har lagt sig tæt over de tilstedeværendes hukommelse. Derfor har denne novelle været ekstra svær at skrive. Der skete mangt og meget i løbet af den aften, som jeg ikke har nogen erindring om. Og rækkefølgen af de ting vi gjorde, er helt sikkert pist forsvundet.

Allerede dagen efter var det umuligt at huske, selvom jeg forsøgte at skrive stikord ned, fordi jeg gerne ville skrive denne historie. Men efter det første forsøg har ligget på harddisken i lang tid, har jeg besluttet mig for, at gøre forsøget alligevel.

Tilgiv eventuelle huller og mærkelige overgange mellem "scenerne. Elin er både vred og chokeret over sin mands forræderi. Samtidigt er hun uudholdeligt liderlig. Bruger hun disse følelser til at søge hævn over sin mands utroskab? Da Casper og hans værtspar An og Bo snakker om deres fælles seance se Husvennen 2 fortæller Ann om sine oplevelser som au pair i Paris Sidst læst: Det var en fantastisk oplevelse, at kneppe en pige og samtidigt kysse og mærke en anden piges varme krop.

Mine hænder gik på opdagelse overalt på Dortes krop. Hun var også våd igennem trusserne. Endelig slap Dorte mine læber, hun gispede lidt. Så hviskede hun i mit øre: Livet med dværgen Arne tager sin begyndelse, og Lene er med på lidt af hvert.

De 3 venner støder på en fuld finne, som de tager til sig. Vores gæve steward er fortsat den tjenende ånd for de unge, smukke og rige på krydstogtskibet. I afsnit 5 går fortællingen videre og er ikke for personer med hjerte besvær. For oplevelserne bliver bare frækkere og frækkere.

Etter en god fest var det den lange veien hjem. Den ble langt mer spennende en hva jeg først hadde turt tenke. Ved ankomst Gran Canaria skjønte jeg at noe helt spesielt var nære forestående!

Min kone og hennes 2 arbeidskollegaer skulle tilbringe 2 deilige uker under solen! Tre mænd bruger mig i alle huller da vennerne kom på besøg og jeg nyder det Sidst læst: Manden overraskes - af to liderlige tøser Sidst læst: Jeg kender min kone godt og kan se, når hun har det frække glimt i øjet. På et tidspunkt hviskede hun noget til ham. Hun rejste sig og gik ud Læs selv, hvad der yderligere skete til festen og hjemme hos dem.

To smækre sild på Interail får overnatning hos enlig mand i villa. Er Sørens fødselsdagsgave så hot, at han ikke tør pakke den ud? Oven på Majkens videopræsentation ruller blodet heftigt i kroppen på ham. Pakken ligger klar på sengen, Men tør Søren åbne den? Bo er jo som bekendt endt som steward på et stort krydstogtskib.

Bo gør sit, men bliver udfordret af de mange frække kvinder og deres rige mænd. Han nyder dog at leverer den gode service. Massøren i sommerhuset del 2. Endnu engang skal Susanne have styret sine lyster. Hér er så Del 2. Han besøgte Vinnie, igen - og hun havde en overraskelse til ham. Så fik han også prøvet dét - og det måtte gerne gentage og udvikle sig.

Vi havde nogle gange talt om at prøve om vi kunne finde et andet par der havde lyst til være med til at bytte partnere. Massøren i sommerhuset del 1. Fræk massage og meget andet til min skønne kvinde. Et yngre par, hvis logerende må flytte på grund af jobskift.

De søger nu en ny! Et nyt job inspirerer to par til at lave et frækt rollespil som ender ud i en ny dimension i deres venskab Sidst læst: Måske husker du i første afsnit at Bo får et job på et stort krydstogt skib.

Ender i klørene på Mr. Pirro og hans noget vildtlevende selskab. Legen fortsættes her… Sidst læst: En ung fyr bliver inviteret til venindeaften hos en flok sultne hun-løver.

Det handler om den første trekant med min nye kæreste. Bo bliver fyret fra et hotel, og ender i paradis som steward på et stort krydstogtskib, hvor de unge og rige bolter sig i hinanden og alle livets øvrige glæder.

Det gælder også Bo. Et midaldrende dansk par tager på opdagelse i det tyske og opdager, at wellness ikke bare er massage, dampbad eller en tur i sauna. Fræk lille novelle til ham og hende.

Da hun skal hjem efter en lang arbejdsdag går bilen i stykker mens regnen siler ned. Hun møder heldigvis en venlig håndværker, der giver hende den hjælp hun har brug for. Mange fantasier er kun til for at forblive fantasier, men denne fantasi blev i den grad udlevet, til trods for at vi var afsted på en familieferie Sidst læst: Da jeg igen stod ved bordet, sad der en ung smuk blond kvinde Hun havde nu min plads,jeg indså at jeg måtte vælge hende, for at vinde den tilbage Ung studine oplever at blive overrasket 2 gange på samme dag af den samme fremmede mand.

Han har det ikke med at spørge først. Hun gør noget ingen pæne piger gør -men elsker hvert sekundt af det! Hvad giver man kvinden som har alt når hun bliver 40 år. Tjah jeg lod min kone pakke en spændende gave op for jeg kender jo hendes hedeste drømme Hvide kvinder er vilde med sorte pikke.

Det faktum kender denne frække unge fløs alt til. Han udnytter situationen, Min kone og min tolerance. Men super frækt bliver det Sidst læst: Hun er skarp reporter med sit TV hold dybt inde i junglen.

Skal møde de lokale partisaner men bliver revet med af indfødte ritualer og hendes egne forbudte fantasier. En nat med fyren og "husvennen. På lejrturen går den kvindelige lærer vagtrunde, også i drengenes hus, og det udvikler sig Sidst læst: Hun har aftalt at mødes med en fremmed mand fra chatten på en rasteplads - men han har en overraskelse til hende. En overraskelse hun sent vil glemme Sidst læst: To unge danske piger havner midt i et frækt party under det berømte karneval.

Mange kanaler bliver våde i nattens løb. Isis er måske en af erotikkens største gudinder. To nysgerrige kommende danske studiner med mod på eventyr krydser klinger med hende i et frækt lille moderne eventyr midt ude i Nilen. Det udvikler sig til en fræk gang blindebuk i den store pool Sidst læst: Fruen serverede mundgodt til dessert – og da hendes søster spiste med, havde hun endnu vildere retter at byde på.

Vi skal mødes med en af vores faste swingerpar. Denne gang får konen endelig mulighed for at få den fremmede pik op i sig!!! Taget bagera på offentligt pissoir, af flere fremmede fyre Sidst læst: De caribiske rytmer går i blodet på et ungt par og aftenen udvikler sig til en dampende hed og helt anderledes sex oplevelse.

Fræk trekantsex med min kammerat og hans kæreste Sidst læst: Nu da nytåret er overstået, kan tankerne falde tilbage på "historien" Sidst læst: Frækt par på shopping i Milano, hvor besøg i et eksklusivt parfumeri udløser helt personlige dufte. Peter overraskede mig med et meget usædvanligt middagsarrangement på Hilton Hotel. Hun så overrasket ud. Fortsættelse af bundet på stranden. Et ældre ægtepar havde lagt sig ikke langt fra vores tæppe, men vi var i vandet, og spillet begynder.

Et ungt par bliver bestjålet i Rom. Uheldet giver dem en overraskende fræk oplevelse og uventede penge på lommen. Hvem ved hvad der foregår i en loge før de indviges Hun gør i alt fald ikke men det skal jeg love for at hun finder ud af! Hvad bliver det næste for Birgitte og hendes djævelske aftale med bankmanden Sidst læst: Birgitte har i første del solgt sig selv til sin bankrådgiver Hr. Sørensen som sikkerhed for et lån.

Nu udfordres hendes garanti for alvor i et frækt spil bag i en hvid limousine. Mændene går under bordet og tøserne i byen. Knaldede naboerne nytårs nat Sidst læst: Ægtepar et tager til Tyrkiet for at nyde efterårs solen, den godt mad og en meget servicemindet bartender. Det er efterår og parret har besluttet at tage en weekend tur på kro og med dans om aftenen.

De to kammerrater kørte en sommeraften tur på motorcykel og endte på Hornbæk strand, og endte med en tur i bølgen blå, men de var ikke alene i vandet! De to ægtepar møder hinanden på en ferietur til Kreta. Her møder de også en græsk tjener og hans kusine. Se hvad det kan udvikle sig til Som 32 årig forlod hendes mand hende til fordel for en yngre model fordi hun var for kedelig. Bedøm selv efter hendes tur i byen med veninderne. Hun og hendes veninde nød 3. Hendes fantasi om to mænd på én gang opfyldes af hendes mand og en kammerat i parets garage.

Straffen for at have haft et sidespring kom nu, hvor konen og naboens søn og han kammerater tog for sig at retterne efter vejfesten. Endeligt kom dagen, hvor Susan skulle være i selskab med sin Elskede mad og hendes gamle flamme, Jesper Sidst læst: Tidligere havde vi fundet Pia som husveninde og haft noget gode og spændende oplevelser sammen.

Det skulle hun nu prøve. Han bliver pirret af sin dejlige kæreste, sidder på knæ midt på stuegulvet. Pludselig mærker han en ekstra tunge vandre op ad inderlåret. Hus vendinden invitere denne gang også en anden veninde på middag med mere, så de to piger piger bliver brugt godt og grundigt Sidst læst: En mand modtager en MMS med et billede han ikke kan genkende fra et nummer han ikke kender. Først efter længere tid finder han ud af hvem beskeden er fra - og det er indgangen til nye eventyr og udlevelsen af en af hans fantasier.

Min kærste og jeg havde i nogen tid talt om, at det kunne være spændende at finde en dame, som ville være med til at lege med os i sengen og omliggende område. Jeg havde inviteret min bror hjem til min kæreste og mig. Min kæreste ved godt at jeg sommetider knepper min bror Mads; han har ikke noget imod det selv om det vel er ulovligt - men hvad pokker vi var alle tre over 18 år.

Jeg havde fortalt Søren - min kæreste - at Mads skal overnatte hos os og at de skal tage mig begge to på samme tid. Jeg skal være fyldet i en lækker sandwich. Pernille forførte os midt under undervisningen, hun ville have os begge to Endelig kommer Lina igen en aften jeg har arbejder over, men inden møder jeg Kim - det ender med at jeg tager begge pigerne, der villigt byder sig til.

Lærerinden på privatskolen forfører to af sine elever, bliver fyldet i en sandwich med pedellen og en ven og inviterer alle hjem til orgie dagen efter Sidst læst: Efter en julefrokost var vi tre par til et ´after party´ hjemme hos Pia og mig.

Det ene par Henrik og Bente blevet lettere overrislet, og ville helst ikke køre hjem, så selvfølgelig kunne de da overnatte hos Pia og mig. Læs hvad det udviklede sig til. Men at jeg ikke vidste, hvor en uartig pige skulle gå hen for at få stillet sin nysgerrighed. Søren tænker på den nat hvor han først elskede med den handicappede Kirsten og derefter hendes veninde Charlotte Sidst læst: Efter et par øl i haven skete flg: Hvad har en stor norsk pornoseng, en kontorelev og et par ømme skamlæber med hinanden at gøre?

Svaret findes i Noget for noget 3. Marina rejste sig og bekendtgjorde, at nu ville hun tage hjem. I ser ud til at have en hel masse at, ahem, tale om, grinede hun til svar. Langsomt begyndte det at gå op for ham, at han var i færd med at få en af sine drømme opfyldt. Sex med to lækre kvinder på samme tid. En lille historie om en forespørgsel, der udviklede sig.

De havde mødtes inde i byen. Havde gået en dejlig lang tur gennem Tivoli, havde holdt i hånd og teet sig som et par der lige havde fundet hinanden. Åh nej, ekstremt dårlig timing! Ung pige er på vej i toget til København for at besøge sin ven. Det er blevet mandag. Det plejer at være en god dag at besøge swingerklubben.

Det kan være vi skal lave en måle konkurrence, fortsatte hun med et glimt i øjet Sidst læst: Et parforhold i krise ude I sommerlandet. Larm og ballade inde fra naboen. Manden i huset bliver sendt ind for at sige til naboerne, at de skal dæmpe sig, og så sker der ting og sager. Efter en god saftig femkant kommer konen ind for at se, hvad der er blevet af manden. Straf tilhører den der fortjener det, men nogengange bliver straf til problemløsning og nydelse når snydte folk lægger to og to sammen.

Et krydstogt, hvor manden lærer nye sider at sin kone. Hun vil have taget renset, men har ikke mange penge. Betalingsaftalen ændres da arbejdet påbegyndes. Jens og Linda er begge 23 år og skal for første gang mødes med et 15 år ældre par, Rita og Leo.

De to par har aftalt, at det måske skal ende med, at de bytter partnere for en nat. Som en del af forspillet skal de alle fire i sauna. Maja har takket ja til besøg hos Jens, hvor han bestemmer hvad der skal ske. Jens har inviteret Lise til at deltage Sidst læst: Lois og Jonas strander i en snestorm i en bjerghytte og de ser frem til nogle dage hvor Lois skal kneppes - især i røven.

Men Jonas finder Tessa uden for hytten så de bliver tre til at dele indespærringen. Overraskelserne vil stadig ingen ende tage. En mand - mange tøser. Kan han klare dem alle? En kunstnergruppe udvikler deres egne værker og måden de bliver frembragt på.

På besøg hos min ven og hans kæreste endte vi med at kneppe hende i alle huller Sidst læst: Når nu den ene kan lide at kigge og den anden kan lide at blev kigget på - så er det bare skønt at gøre det sammen! Vores ´facefucking´ på stranden var blevet set af den spanske tjener, så hun kom med hjem og viste min kæreste hvordan hun skulle sluge mig til roden.

Vi forlængede ferien og prøvede andre ting sammen med hende. Efter fødselsdagsfesten gik jeg med de to tyskere til deres hotel. Jeg forstod ikke ret meget tysk, men det var heller ikke nødvendigt, de lod pikkene tale et sprog jeg forstod. Mette har inviteret Kim og Ole. Hun drømmer nemlig om to fyre på en gang. Inden længe får hun rigeligt at se til. Efter mange og lange overvejelser besluttede vi os endelig til at prøve med en ekstra pige i sengen og hvilken oplevelse for os begge.

Rigtig god novelle om fræk gruppesex mellem 2 kvinder og en mand Sidst læst: Min kæreste og jeg tog sammen med min skolekammerat Jeppe i sommerhus, hvor vi rigtig hyggede os. Vi solede os og smurte hinanden ind i solcreme og senere løb begivenhederne løbsk, men vi er stadig venner og kommer sammen.

Han er på vej hjem til Viborg. Så ser han 3 tøse blaffere. Skal han stoppe og tage dem med? Eller bare køre videre? Og skal de længere end Viborg? Overfaldet af to badenymfer på stranden. Jeg havde voldsom lyst til pik, og min mand hjalp mig med denne lyst. Pludselig fik vi hjælp fra postbuddet, og alle mine huller blev fyldt helt ud, på trods af en manglende lyst til to pikke fra min side til at starte med!

De tager ned til Dorthes lille hus i Italien. De har en plan med den lokale cafe ejers søn. Først klæder de sig forførisk, og resten må du læse dig til. Festen er ved at være slut. Hans forlovede danser en sidste dans. Vennen spørger om han må blive lidt og kneppe hans forlovede. De har lige holdt deres forlovelsesfest. Vil han og hans forlovede gå med til det?

To piger går hjem fra en fest, og får en drink. De sidder og ser lidt porno i TV, og begynder at lege med hinanden. Pludselig står der 2 fyre fra festen i døren.. Flot novelle med gruppesex mellem to kvinder og en mand, glæd jer Sidst læst: Bibelsk sexscene mellem tre kollegaer oh la la la Sidst læst: Det er sommer, sol og fest i sommerhuset. I den lyse sommer nat nøgenbader de og tiltrækkes af hinanden.

Et ungt par og et modent par finder sammen, og det ender med, at de bytter partnere, og senere er de sammen alle fire. To teenagerpiger har fået lov til at køre med en lastbil til Italien. De tror de kommer gratis med, men i undervejs vil chaufføren gerne have en modydelse. Det skal foregå på et motel i Tyskland, og han vil nyde begge piger på en gang. Den ene af pigerne er ikke så meget for ideen, men den anden gør hende opmærksom på, at hun også er nød til at betale for turen.

De må ska af med trusserne begge to, og dermed stopper det ikke. Jagtsæsonen varer hele året for den erfarne pigejæger, men hvad gør han, når byttet selv er jæger? Et liderligt par En dag var jeg nede i den lokale Favør for at købe nogle varer for min Nabo sex Jeg har kendt Lis og Per gennem tre års tid eller lignende.

De blev mine nye Sex Festen Svend slæbte et par kasser øl og en kasse sodavand ind i huset. Oprettet april 16, 0. Jeg vil gerne fortælle om en god oplevelse, jeg har Saunasex Min kæreste og jeg var oppe at besøge noget familie som boede i noget Oprettet april 16, 1. Sexparty Linda og jeg var blevet inviteret til sexparty hos nogle vi havde mødt over Damen ser på Gennem vinterhalvåret havde jeg deltaget i en litteraturkreds, som min gamle dansklærer havde taget Sex vennerne Vi er 6 gode venner som laver alt muligt sammen, vi er sammen meget Sexklubben Min kæreste og jeg var på ferie i københavn, og vi ville besøge en Samlet op i baren.

Sex med konens kusine Sex med konens kusine: Denne historie ligger ca Naboens kone Naboens kone Det jeg skriver om stod på i Min tantes besøg Jeg så virkelig frem til min tantes  besøg. En Stor Pik Historien om Tom!

Hver måned kommer der mindst 1 gratis erotisk novelle, som omhandler noget med erotik eller BDSM. almindelig sex, gruppesex, lesbisk sex | 7 kommentarer . Danmarks første og største med mere end originale sexnoveller, og nye erotiske film hver uge. Skriv din egne sex noveller og få gratis medlemskab. 1. mar Danmarks første og største med mere end originale sexnoveller, og nye erotiske film hver uge. Skriv din egne sex noveller og få gratis.