Escort umag erotisk buttet

Sprøjte dildo
26-12-2017

Langsomt under opholdet tager en plan form i Henriks hoved, han vil have alle pigerne en efter en, inden de skal hjem igen. Når han mere end det?? Nej jeg vil ikke afsløre det hele her. Læs selv videre, det er umagen værd.. Frøken Nielsen var en kvinde omkring de 50 Sidst læst: Ville du kunne modstå fristelsen, hvis en smuk ung pige bad dig oplære hende i elskovens glæder.

Det kunne denne fyr ikke, så derfor aftalte han med hende, hvornår de skulle mødes første gang. Hun var mere til kjoler og den slags end til bukser, og jeg skal ærligt indrømme, at jeg benyttede lejligheden til at nyde synet, når hun stod bøjet over bilen, og nederdelen krøb højt op på lårene.

Jeg vidste fra de gange, jeg havde mødt hende på vejen, at hun ikke brugte BH - og det var heller ikke nødvendigt. De unge faste bryster stod lige ud i luften og så ikke ud, som om de havde hørt om tyngdekraften.

En ny historie fra Personal. Velskrevet, detaljeret og frem for alt - meget sexet. Læs og du fortryder ikke! En oplevelse for sig! I skoletiden drømte han om sin lærerinde. Ikke fordi hun var særlig flot, men hun tændte et eller andet hos ham.

Efter nogle år møder han hende igen. Han fortæller hende om hans begær med hensyn til hende, og spørge hende om hun vil have sex med ham. Det var vor kontorafløser, som havde fundet mig og var gået i gang med sin yndlingsbeskæftigelse. Alle viste, at hun havde en god appetit på mænd, så jeg blev ikke forbavset, da jeg opdagede, at det var hende. Med den brandert jeg har på, får du aldrig den op at stå", sagde jeg. Denne gut er måske ikke helt så flittig med sine lektier, men til gengæld finder hans lærerinde ud af at han er god til andre ting Er det mine bryster som optager dig i timerne?

Historien er næsten kun et resume. Min genbo er en flot gift kvinde, som er noget ældre end mig. Men hun vil gerne have mig alligevel, hvorfor mon? På vej ind i Scala, spørge 2 unge piger om, han ikke kan undværer en femmer? Han siger at de må tjene deres penge selv. Hvorefter svare den ene af pigerne siger, hvis vi skal bolle koster det mindst De køre hjem til ham, og han betaler Selvfølgelig kiggede jeg op på kunden, men kun et kort øjeblik, for så hvilte mit blik på hendes nylonstrømper, som sad så flot på hendes ben.

Hun bad mig hjælpe hende ud med nogle kasser, jeg tror hun blev lidt Jeg lod fingerspidserne smutte rundt på hendes ryg, fra nakkehårene til trussekanten, fra rygsøjlens fordybning til ud på hendes ribben. Hun fik gåsehud over hele kroppen af fryd, og gjorde gengæld på allerbedste måde. Efter lidt tid vendte jeg hende om,så jeg i stedet kunne komme til hendes forside og maveskind, kildede navlen og lod hånden glide ned, til den nåede trusseelastikken.

Så vandrede den hele vejen op til lige under BH’en. Marianne spandt af fryd og vendte hovedet om, så vi kunne genoptage kyssene, om end det var en smule akavet. Alle viste, at hun havde en god appetit på mænd , så jeg blev ikke forbavset, da jeg opdagede, at det var hende. Det kan du godt opgive, med den brandert jeg har på, får du aldrig den op at stå. Hvad vil du vædde på det?? Denne unge mand drømmer. Drømmer ja det gør vi jo nok alle sammen, men vores ven i denne lille historie drømmer om noget ganske bestemt.

Så hvis du vil vide det, må du hellere se at få læst historien. Alle vidste, at hun havde en god appetit på mænd, så jeg blev ikke forbavset, da jeg opdagede, at det var hende.

Min kærestes mor forlangte at jeg opgav at være kæreste med hendes datter, for hun ville have min unge for sig selv Sidst læst: Min nabo har glemt sin nøgle og står ude i regnen. Jeg hjælper hende ind i varmen.!!! Han er 20 år ældre end mig, og han tænder mig for vildt! Siden første gang jeg så ham stå i uniform har jeg haft lyst til at ham… Læs hvordan det gik til!

Jeg arbejdede som sosu assistent, hvor jeg løb ærinder, gjorde rent og vaskede tøj for de ældre. Men jeg blev sat på som afløser for en syd kollega, hvor jeg skulle hjælpe en ældre mand med hans personlige hygiejne og så sker det Da den ældre enke vil af med sin afdøde mands cykel, beslutter hun sig for at en ung mandlig køber skal betale for cyklen ved at opfylde hendes erotiske fantasier om en ung elsker.

Cykelkælderen bliver rammen om enkens frække fantasi da en ung mand kommer for at se på cyklen. Jeg passede naboens hus, medens de var på ferie, men en dag, hvor min kone var taget på besøg med børnene, kom naboens voksne datter hjem til huset med sin samlever. Samleveren kom over og bad mig hjælpe med med et meget prikært problem. Jeg mødte en sød ung norsk pige i toget og kneppede hende på toilettet i toget.

Senere mødte jeg en lidt ældre smuk norsk kvinde, som næsten forførte mig. Hvad jeg ikke vidste, var, at disse to norske kvinder havde en fællesnævner, som var yderst hårdtslående. En sød lille novelle om at være ved at komme igang både med jævnaldrende og ældre piger Sidst læst: På besøg hos svigerfar og svigerinde.

Hvad foregår der når svigerfar og kæreste er væk? God historie om jobsex og aldersforskel, slet ikke så dårligt. Det er bare bunden af bunden. Også for Jesper, Der efter et intensivt reggøringskursus havner i situationen. Men da dagen er ved at være ovre, har hans syn på ældre ændret sig mærkbart. Da dagens sidste klient så viser sig at være en kvinde med hang til ironi og vid, falder de sidste barrikader. Han er 22 år og fotograf. Hun er 34 år og kan stadigvæk tænde de unge fyre.

De mødes tilfældigt på et værtshus, og han tilbyder hende at tage nogle portrætfotos. De tager hjem til ham, og hun bliver overtalt til at tage lidt af tøjet af. Da hun efterhånden er klædt helt af, kan de ikke styre lysten længere. Nu behøver han ikke længere et kamera, for at tage hende. Mandagens idrætstime er slut, og jeg skal ned og tjekke om der er glemt noget i omklædningsrummene. Der er ikke glemt noget, men der er nogen.

Et godt fyraftenseventyr mellem moden kvinde og ung fyr Sidst læst: Hun gik til fest hos sin veninde. Ved bordet fik hun venindens søn til bordherre, han var 17 og ved at være en rigtig flot ung mand, og da de senere dansede, var det som om at det ikke kun var dans, der var i luften.

Men pludselig var han væk, så hun begyndte at lede efter ham. G´s mor ringede til mig og bad mig komme. Den smukke midaldrende kvinde ville have sex med mig unge fyr - hun lærte mig mange ting. En solskinsdag ude i haven - jeg læser en bog og sidder og dagdrømmer - pludselig blev jeg klar over at der stod en eller anden og rømmede sig. Jeg lukkede fortumlet øjnene op og missede mod solen. Jeg var gået i kælderen for at kigge på svigerfars pladesamling, da jeg blev overrasket - ja af hvem??

Kollegahjælp med TV-reparation udviklede sig i overraskende retning. Hun er gammelmø, men ingen ved hvorfor. En dag da hun falder og slå sig, begynder hun at få massage, af en ungere mand. Han får hele hendes historien af vide, og kan måske hjælpe hende.

Den årige knepper sin stedmor - hun bliver gravid Sidst læst: Datteren holder en klassefest, hvor hendes veninde Gitte er med. Hvad faren ikke ved, var at hun havde udset ham til at være sin første elsker. Når man er ung har man mange tanker om, hvad sexlivet er for noget. Denne unge pige vil have sine fantasier levet ud, og hun bruger gladeligt, hvem hun kommer i kontakt med til at hjælpe sig med nysgerrigheden.

Både de, der næsten er for unge - og de, der næsten er for gamle - men overraskelser kender ikke til alder. På vej til Spanien tager hun en blaffer op.

Det tilfældigvis en kvindelig blaffer, der er lidt ældre ned hende selv. Da det bliver aften og de skal sove på en rasteplads i Tyskland, kan de to kvinder ikke holde fingrene fra hinanden.

Det er imidlertid ikke nok for den ene, så hun går ud for at lede efter et offer. Hun kiggede mig i øjnene, og sagde så: Du kan sove hos mig, jeg har en kæmpe dobbeltseng, og der er jo kun mig, så du kan sagtens være der også.

Igen kunne jeg mærke mine ører blive selvlysende, men jeg havde dog fornuft nok, til at fremstamme; At det ville jeg da mægtigt gerne, det var lidt ubekvemt at ligge på sofaen.

Naboens datter manglede penge og lod sig fotografere og? Den historie jeg vil fortælle dig, er en oplevelse jeg havde for mindre end et år siden, og selv den mindste detalje står stadig lysende klar i min hukommelse. En dejlig historie, om en fyr på 40 år, der "kommer til" at kneppe med sin ex-svigermor, da hun kommer på besøg i hans hjemstad.

Hun får ham til at prøve de mest bizarre ting, som han aldrig havde drømt om at prøve. Hvad det indebærer må du selv læse dig til Han sad i sine forældres have, alene da de var på ferie. Han tog sin bærbare computer med ud i haven, for at surfe lidt på nettet.

Efter lidt tid kommer han ind på nogle billedsider, med bare damer. Billederne får hurtigt hans shorts til at krympe. Pludselig kommer nabokonen ind i have, og den han prøver at dække bulen, med den bærbare, men den glider ned. Morens veninde var en dejlig dame - lidt fyldig og levede helt op til "drengens" fantasier, så da tilfældet endelig ville det, forblev det så kun en fantasi?

Når man er en ung studine, der lige er begyndt på universitetet, så kan det godt knibe med at få finanserne til at række. Derfor spurgte hun sin vært om hun ikke kunne få udsættelse med huslejen. Men værten stillede betingelser og de var. Ja hvis du vil vide det, så skal du læse historien. Ung pige, trænger desperat til en mand. For den rigtige pige gives der kr. Hun beslutter sig at ringe.

Hun er kørelærer og har inviteret ham til en ekstratime, men det er ikke i at køre bil. Morfar sidder en aften på en hyggelig café, og møder en purung kvinde. Han finder ud af at hun har sat sig for at prøve at score en, der var noget ældre end hende.. Pia nød ikke rigtigt sine jævnaldrende sexpartnere, -men hendes onkel var en ganske anden sag. Især da overboen Signe slutter sig til Pia i haven, bliver historien våd? De snakkede godt sammen.

Til hendes 15 års fødselsdag gav han hende et gavekort til Scala, hvor hun købte noget frækt undertøj. Men da hun viste ham det Han skulle lave naboens internet forbindelse. Men det endte med at han skulle hjælpe med mere: Her er en fræk historie om hvordan moderen, og hendes døtre, vil elske med den samme, uden at de andre ved det. Annette på 31 år har fundet en ung fyr på 21, hendes veninde bliver lun på hans kammerat, og hvad er mere spændende for sådan et par piger omkring 30, end at blive tilbedt af et par unge fyre på tyve.

Begge piger har ellers været til mænd på deres egen alder eller ældre, men nu får de virkelig uro i trusserne igen. For når man er attraktiv for sådan en ung tyr, så må man jo være lidt dejlig endnu.

Hvad en ung mand ikke har i erfaring og modenhed, det har han til gengæld så rigeligt i en lækker spændstig drengekrop og en ungdommelig charme. Hun er 16 år, og han er 52 år. Hun har ingen erfaring med modne mænd, og han ved hvordan man scorer. Han ved hvad han skal sige, for at hun føler sig tryg,og hun er parat til at prøve noget nyt. Det starter med kys og kram, for at hun skal få tillid til ham. Men snart må hun af med blusen, og de faste teenagerbryster kommer i kyndige hænder. Hun nyder det, og det kan han se, så inden længe må hun acceptere, at de små lyserøde flæsetrusser må falde.

Læs, hvordan en dreng i niende klasse får sig nogle uventede, men dejlige oplevelser med sin klasselærer og hvad der skete, da de blev opdaget. Han tog sin bærbare computer med ud i have, for at surfede lidt på nettet.

Efter lidt tid kommer han ind på nogle billed sider, med bare damer. Svigermor, har en veninde som hun mener at han skal møde. Før han ved af det, sidder han med en fremmed kvinde næste 20 år ældre end ham selv, der direkte beder ham kneppe hende. Det ringede på døren. Da han åbnede stod der en ung spejderpige. Hun ville sælge lodseddeler til deres spejderhytte.

Han foreslog at hun kunne tjene kr. Hvis han måtte tage nogle billeder af hende. Det var hun med på, men hun var frækkere end han havde forventet. Den danske bartender på en pub i London møder en dag et par danske piger, som vil have mere end bare drinks af ham. Pigerne, som viser sig at være søstre har nemlig planer med bartenderen som overgår hans vildeste fantasier. Dette er angiveligt en sand historie, og den er i hvert fald en fræk og velskrevet beretning i genren "den første gang".

Jeg havde været i Århus og var nu på vej hjem til Roskilde. Da jeg passerede Lillebælsbroen trængte jeg sådan til et hvil. Jeg faldt i søvn og drømte en liderlig drøm, så liderlig, at da jeg vågner sidder jeg med hånden i mine trusser og udenfor står?

De fleste forbinder trekantområdet med 3 Jyske byer, men det var der vist ikke tale om i dette tilfælde for 2 virile fyre, der får deres sag for hos en moden dame. På festivalen var en af mine "naboer" en teenagepige som tændte mig helt vildt.

Men hun havde sin kæreste med, så jeg måtte slå hende ud af hovedet. På et tidspunkt var vi dog alene tilbage i lejren, da både hendes og mine venner hørte musik ved scenen. Hvad jeg fik ud af det må I læse jer til Morfar blev scoret af barnebarnet i støvler - del 2 Sidst læst: Min hedeste sexoplevelse skete på min efterskole da jeg kun var 16 år..

Jeg havde ofte onaneret til forestillinger om hvordan det ville være at røre lidt ved Lone, som var en fantastisk flot moden kvinde, men som samtidig var min mors bedste veninde. Han havde længe drømt om en erfaren og moden kvinde, som kunne indvige ham i det der du ved nok. En dag får han chancen. De skulle lave udestue, men det var ikke lige det der blev lavet.

Kæresten skulle på tur til udlandet og efter aftale skulle jeg hen til min dejlige svigermor. Situationen ændrede sig fuldstendigt, men til noget meget skønt. Han havde fået en skøn svigermor med i købet, da han blev forlovet. Han havde lovet at hente hende og svigerfar efter en julefrokost og han fik tak af svigermor Jeg skulle i byen med en gammel ven mens min datter? Da jeg fik migræne, tog jeg tidligt hjem, og opdagede de 3 veninder sidde og tage på hinanden.

Jeg kørte min datters veninde hjem og endte med at tilbringe 5 timer hos hende. Det var første gang, jeg havde sex med en anden pige.

Den historie jeg vil fortælle dig, er en oplevelse jeg havde for mindre end et år siden, og selv den mindste detalje står stadig lysende klar i min hukommelse.? Denne unge fyr skulle bringe varer ud for sine forældre, som havde en købmandsforretning. En af kunderne var en dame på omkring år.

Hende blev han rigtig gode venner med, og besøgte hende også selvom han ikke skulle ud med varer til hende. Han sad i sit udkikstræ. Han blev nysgerrig og gik der hen. Der lå en dame i 50'erne, uden en travl på kroppen. Her starter et eventyr, hvor han lærer hvordan en kvinde skal behandles. Min mor skulle have nogle veninder på besøg. Jeg havde lovet min mor at hjælpe til og skulle efter maden sætte i opvaskemaskinen.

Da jeg var færdig med at sætte i opvaskemaskinen gik jeg ind for at se tv. Damerne havde fået noget at drikke kunne jeg høre, for de snakkede om deres sexfantasier. En af dem kunne godt tænke sig at lære en dreng op. Han skulle ordne gulvet i pigernes omklædningsrum, inden de kom. Da han var færdig, kunne han ikke du sig for at tage en bad der inde. Han begyndte at lege med sig selv, men hørte døren til omklædningsrummet blive åbnet!!!

Hvad gør han nu? Hun ville chatte lidt på nettet og logger sig på under år. Kort efter er den en mand der logger sig på som? De begynder at chatte, det bliver mere og mere erotisk. Han får hende til at onanere, mens de chatter, men der er en mand der kikker i lejligheden overfor, men hun fortsætter.

Han havde fået en rigtig flot svigermor med i købet, da han giftede sig. En sommerdag havde de vandkamp. Det gav nærkontakt og den førte til meget mere Hun havde et sommerferiejob hos naboen, en rar mand på Men intet svar, så hun gik lige ind. Der lå han med en ordenlig morgenrejsning, og nu ville hun ikke give ham dynen igen.

En 19 årig kampsportstræner, brænder varm på en af sine 15 årige elever. Da han skal sætte tape på hendes piercing i navlen, begynder hans fantasi at løbe Mon hun er med på den? Han er 14 år, og hans mor har aftalt, at han skal gå over til nabokonen, når han kommer fra skole. Da han kommer en time for tidligt derover, hører han stønnen fra soveværelset.

Først tror han hun er syg, men så opdager han, at hun ligger på sengen og leger med en stor dildo. Til sidst får hun orgasme med et brøl, og det gør et stort indtryk på ham. Han regner ikke med, at hun har set ham stå og kigge, men det har hun måske alligevel. En sanselig historie om om en skoledrengs oplevelser sammen med sin kvindelige arbejdsgiver Dea fik opfyldt nogle erotiske drømme om at have en dreng i sin seng.

Hver gang jeg gik over til Dea, bankede mit hjerte af forventning, dels fordi jeg var så seksuelt opstemt, som kun en dreng kan blive i sådan en situation, dels fordi hun udstrålede sex.

Efter herremandens ordre skulle hun 2. Juledag starte i tjeneste på godset. Hun var nok klar over hans motiver for at kalde hende derop, men hun var mere end parat. Kirsten drømmer om sin årige søn og ser ham kneppe en ældre kvinde hun bliver så liderlig at hun bagefter knepper ham Sidst læst: Du skal vide, at Ellen og jeg ikke har hemmeligheder for hinanden”, sagde Dea. Læs hvad to modne damer kan bruge en ung mand til.

Jeg er taget op til mit lille hus i Sverige og nyder det gode vejr, da der pludselig kommer et voldsomt vejrskifte så regnen pludselig vælter ned.

Jeg flygter ind i huset og kort efter banker det på døren. Udenfor stod 2 meget unge piger totalt gennemblødte. Søren, hvad ville du sige til at give tantra-massage til en af mine ansatte? Ved tiden dukkede Jeanette op. Hun låste sig selv ind i salonen og gik ind i baglokalet uden at tænde lys Sidst læst: En god novelle om sex mellem arbejdskolleger.

Rigtig god Sidst læst: Stadig sex mellem kolleger, god novelle. Dejlig med en beskrivelse af erotik mellem to fra vidt forskellige kulturer Sidst læst: Erindringer fra og om en ung mands seksuelle udfoldelser, og grænsesøgende eksperminenter.

Læreren, som alle eleverne snakkede om. Hendes smukke krøllede hår, betagende øjne og fantastiske smil. Hvem havde troet det skulle ende sådan?

Denne historie går langt tilbage i tiden. Som årig havde jeg et fritids- og sommerferiejob som lagermedhjælper i en virksomhed i Vanløse. De fleste a mine kolleger var mænd, men der var 3 kontordamer. Alle damerne var, efter mine begreber dengang, ret gamle. Hanne den yngste var vel sidst i trediverne og de to andre var over Et modent par inviterer en ung fyr ombord på deres sejlbåd.

Er det mon ung viril pik konen vil ha. Sommerminder fra Sidst læst: Sommerminder anden del, hvor min chef på 65 og jeg 16 årige får et hurtigt knald Sidst læst: Endnu en nat var gået og jeg havde som sædvanlig drømt om Stefan, min stedfars ven på 32, jeg var vildt forelsket i ham, men jeg var selv kun 17 år.

Jeg kunne mærke at jeg var helt våd og at jeg stadig var liderlig efter min drøm, jeg havde drømt, at Stefan og jeg havde haft himmelsk sex, hvordan hans store hænder, havde omfavnet mine bryster og hvordan hans tunge, havde leget med min klitoris, mens jeg vred mig af nydelse, hvordan han blidt havde kysset mig og trængt sig op i mig.

Det vil ikke være nemt at tale sig fra, hvis nogen skulle få nys om, hvordan det gik. Den modne forfatterinde savner inspiration til en ny roman. Hun får den tvangstanke, at hun vil se sin kæreste og sin veninde elske, mens hun selv kigger på.

Hun tager helt specielle midler i brug, og det er de slet ikke klar over før bagefter. Den unge blaffer betalte for turen. Jeg var så glad for at være taget på ferie hos moster og Onkel Sidst læst: Jeg var efter hånden ved at føle mig tryg i mosters favn, og det blev mere og mere dejligt for hver dag. Han har svært ved at holde øjnene fra naboens dejige datter, selvom hun er adskllige årtier yngre end ham.

Pigen har på den anden side svært ved at lade være med at spille op til ham, og gradvist går legen videre og videre. Det var ikke meget jeg var væk fra moster og onkels landsted den ferie.

Og det viste sig onkel var nød til at blive i jylland resten af ugen. Han kom først komme hjem fredag, og jeg skal love for jeg fik oplæring både som landmand men også som elsker. Vi var i stalden og ved dyrene formiddag og eftermiddag, Og hver morgen var vi nede og svømme ved søen slikke sol og elske.

Og om natten sov jeg hos moster. Ja jeg skal love for min mødom blev taget den sommer. Jeg skulle gøre en tjeneste for Mosters veninde, ved at gå en tur med hendes hund.

Men det viste sig, at tjenesten skulle blive en større mundfuld, end jeg havde regnet med. Min frække niece, vil lege med onkel Sidst læst: Jeg rakte hende bladet og hun tog hurtigt imod det, hvorefter hun stod og studerede bladet. Hun så længe på billedserien med den masturberende modne kvinde, hvorefter hun kikkede ned på min stadigvæk stive pik og derefter så hun mig dybt i øjnene.

Alt det her jeg oplevede var i halvfjerserne. Den gang var man mere blufærdig og jeg var slet ikke vokset op i et hjem med frigjorthed nøgenhed og for slet ikke at sige tingene lige ud. Jeg havde aldrig bare rørt et kvindebryst inden den sommer.

Og jeg kan idag godt se hvor stor en risiko der egentlig var for at moster var blevet opdaget, hvis jeg havde dummet mig bare lidt. Men jeg holdt ord og jeg tænker ofte på den tid og hvilken erfaring min moster gav mig med mig i livet, og hvor jeg lærte at nyde og elske sex som en naturlig ting, der så gjorde det meget lettere for mig senere hen i livet. Ja jeg har efterhånden lært meget både af og om min moster. Da jeg blev ældre fortalte hun meget mere om hende selv, og også om hendes og onkels forhold.

Han var ikke så sexuel aktiv som moster, efter de havde fået to børn mine kussiner var det som om min onkels sexlyst faldt en del. Og moster fortalte mig hen ad vejen at da jeg kom ind i billedet som hendes elsker blomstrede hun vildt op igen. Hun havde på det tidspunkt ikke været min onkel utro.

Og så hun altid har sagt til mig, det er ikke utroskab når det blot bliver i familien og så smiler hun bredt og kælent. Efter at have chattet med en pige her på sexwriter. En dame i starten af 50erne byder på kaffe, da hun ser at den år yngre mand sidder og tænker over livet. De får en hektisk eftermiddag med masser af hygge.

Han var stået op, fast besluttet på at komme tidligt ned på stranden Sidst læst: Moster og Henriette var bedste veninder i mere end en forstand.

De var ungdomsveninder, og havde altid været meget nære. Ja de var så tætte at de havde bisexuelt forhold med hinanden. Min onkel vidste intet, og jeg fik først hele historien af moster da jeg var blevet omkring 25 år gammel. Ung fyr på landet lærer om sex af madmor Sidst læst: I første afsnit fik han kigget på naboens dejlige årige datter i mere end en forstand.

I dette afsnit lærer de hinanden lidt nærmere at kende. Moster Jannie er en dejlig varm kvinde. Jo ældre jeg er blevet, jo mere har hun fortalt om sig selv, hendes opvækst og hendes ungdom. Hun var ret ung da hun lærte min Onkel at kende. Hun har fortalt de var utroligt forelsket i hinanden, og det gik ikke længe før så fik de deres første barn, min kusine, og 2 år efter fik de endnu en pige min anden kusine.

Jeg kom til verden i og mine kusiner er henholdsvis et år yngre og et år ældre Sidst læst: Vi sad på terressen ,vi havde sat os ved bordet, jeg sad ved bordenden med moster på min højre side og Henriette på den venstre side. Det var stadig varmt, og der var ikke en vind der rørte sig.

Terressen lå i læ af huset, og huset lå som sagt Sidst læst: Det blev fast at jeg hver sommer var på ferie hos moster og Onkel. Selvfølgelig var jeg ikke så heldig, at jeg havde moster alene hver gang. Men så snart vi havde mulighedden, var vi sexuelt sammen. Moster gav mig utrolig meget erfaring, hun var i min ungdom med til at give mig forståelse for erotikken, hvor meget det ikke blot drejer sig om selve akten, men at det at gøre sig til, vise lysten, og se signalerne at den man kurtisere sender positive signaler tilbage.

At lære at forspillet har så vigtig en del af selve erotikken og sexakten. Og ikke mindst at nyde hinanden efter sexakten. Efter udskejelserne i klitterne tidligere bliver Peter inviteret op på et værelse om aftenen efter middagen. Egentlig kan han ikke mere, men han hører så, at det bliver et lille eksklusivt selskab, bestående af ham selv og to dejlige barmfagre kvinder, hvoraf den ene er godt og vel ude over den første ungdom.

Han er nysgerrig nok til gå med på legen, men har han mere i sig? Jeg kneppede den fine frue i hestestalden. Vores naboer er i halvtredserne og vi har et fint forhold til dem. Vi er selv i slutningen af tyverne med et meget stort sexbehov og sexlyst. Hans frodige moster har bedt ham Hans frodige moster har sat ham stævne på loftet over butikken, og han får lov til at udleve alle sine drømme.

Efter at mosteren har taget det værste tryk, kan han begynde at udforske hendes dejlige krop, og han stopper ikke før han har afleveret sin sperm langt oppe i sin mosters røv: På KFUM´s pensionat boede der kun mænd, mens de ansatte var mest kvinder. Det gav den unge bestyrerinde visse vanskeligheder, især da en ung logerende bliver syg og må holde sengen.

Mormor var langtids indlagt på hospitalet, da jeg havde sommerferie fra skolen, så tog jeg sommerophold hos morfar, og det gav mig adskillige sexuelle oplevelser Sidst læst: Min søn kom hjem fra kostskole, og en ung mand har jo lyst til sex Sidst læst: Studinen fik et lift ind til byen i det kraftige regnvejr. De måtte have tørt tøj på, men endte i stedet i sengen. Nabopigen Lone har nævnt, at hun har en god veninde, som måske skal lege lidt med.

En dag ligger der en seddel i Carls brevkasse Et møde med en ung fyr i en bus udviklede sig temmelig heftigt. Et hedt møde med en ældre biker - en oplevelse for livet. En skiferie bringer frække overraskelser. Sommeren er kommet, eksamen er overstået, og Lone skal være alene hjemme en weekend.

Hun indvier sin nabo Carl i planerne, og det sætter gang i hans tankevirksomhed Lurede på svigermor og kneppede hende dagen efter. På besøg hos en chatven, med aftalte spilleregler.

En ung medhjælp bliver ansat på kontoret og foresager hede tanker og lyster hos kontordamen. Kontordamen inviterer sig selv hjem til den unge medhjælp. Det bliver en fræk aften, han sent vil glemme. En veninde inviteres med hjem til den unge medhjælp, han udsættes nu for to liderlige kvinder Sidst læst: Snedkeren har fået en splint i balden og skal have hjælp med at få den pillet ud. Når kvinder er slemme og uartige.

Lige som vi mænd kan lide. Den handler om en fantasi jeg har gået med i lang tid. Den handler om en dreng mig , som går til svømning, og bliver forført af sin svømmetræner.

Det ender med de har hed sex i omklædningsrummet. En gråvejrsdag i sommerhuset. Den ældre dame hygger sig med veninden. Jensenernes sidste tid i sommerhuset. Her afslutter "Besøgsvennen" definitivt historien. Han er på massageklinik. Hjerteveninden kan ikke holde sig og elsker med venindens ven. Historien om den pubertetsramte unge mand på Moren er på weekend og hendes veninde hjælper ham over usikkerheden.

Han oplever for første gang at elske med en kvinde. Vi havde fået en ny babysitter, en rigtig sød pige på 23 år. Hun var ikke ret høj med sort langt hår og brune øjne, Lone hed hun.

Alder betyder da ikke noget for mig, og jeg tænder på lidt ælder mænd fortalte hun mig. Vi sad i sofen og hyggede os da hun hviskede til mig: Moderen bekymrer sig om sin søns sexliv. Besøg af en lektiehjælp. Et aftalt rendevouz på hotelværelse mellem to voksne mennesker, den ene lidt mere voksen end den anden. Da naboens datter blev overrasket midt i Et møde til en fest med en fræk bekendt, hvad mon det udvikler sig til?

En fantasi om at have sex med en kvinde der er betydelig ældre end en selv Sidst læst: Det er blevet snevejr og Jens indlogerer sig på et hotel i stedet for at køre den lange vej hjem til familien sent om aftenen.

Men det er nu ikke på grund af vejret alene - han skal mødes med en ung pige han har lært at kende på chatten Lise listede hen bag ved Mari-Ann og tog hænderne om på hendes mave lige under brysterne. Mari-Ann lænede hovedet tilbage på Lises skulder og stønnede svagt. I en lejlighed i huset ved siden af, blev der tændt lys i et værelse, og terrassen blev oplyst Mari-Ann sank i knæ mellem benene og forsigtig trak hun Lises små trusser af.

Nu lå Lise med blottet fisse. Jeg tror hele min begejstring for modne kvinder startede nogenlunde samtidig med mine hyppige pikspillerier. Jeg husker det som om jeg altid nærmest er blevet draget af disse kvinder, med et stort ønske om at prøve det frække med en kvinde der var ældre end mig selv. Sex med kvindelig kollega en varm juli eftermiddag. På det tidspunkt var jeg ikke klar over, at hun var 40 år ældre end jeg. Min bedstes venindes ældste datter på 24 kom uventet på besøg.

Et besøg som jeg ikke glemmer foreløbig. Hun havde ved et tilfælde læst sin mors dagbog - ved et tilfælde sagde hun. Min mand og jeg får sat lidt kulør på vores sexliv Sidst læst: Fortsættelsen af min frække ferie i Viborg. En dejlig formiddag med min moster, og en fræk oplevelse for en bydreng der er ude med varer til en moden dame. Endnu en moden kvinde som jeg mødte på min vej som bybud i Viborg. Grillaften endte med hed sex med 25 år ældre afdelingsleder Sidst læst: Hun var moden – Hun tog den til roden.

Min onkel er væk hele dagen, så der er plads til lidt lir med min moster i butikken. Senere skal jeg ud på endnu en tur som bybud til modne damer.

I dag har en af kunderne inviteret en jævnaldrende veninde på besøg. Det viser sig at hun har et specielt frækt ønske som hun gerne vil have opfyldt – af mig. Og jeg hjælper hende selvfølgelig gerne. Joan Og Anders var utrolig søde mennesker, jeg var ung og lærte især Joan godt at kende Sidst læst: Merethe var søde og dejlig jeg har altid syntes mere modne kvinder kunne give sig hen Sidst læst: Lotte og Martins eventyr - del 1 Det unge par på tur kommer i nærkontakt med det meget ældre og erfarne par, ombord i deres båd.

Ved et uheld kommer Michael ind på hans vens mors soveværelse, hvor han ser hende topløs og nøgen. Jeg var lidt usikker og spændt på at møde Torben da han jo viste hvad Marethe og jeg havde lavet. Men jeg kunne jo ikke sige nej til invitationen om at spise hos dem når han nu havde købt lækkert ind.

Marethe havde en utrolig appetit på sex, og jeg havde ikke mere at give da vi lagde os til at sove. Hvad var der sket om natten jeg var ikke rigtig vågen endnu, men der var sket noget den aften og nat. Solen skinnede og det var dejligt varmt i haven Sidst læst: Det var hen af eftermiddagen jeg følte mig afslappet og fri. Jeg skulle på arbejde denne mandag, den var ikke som mandage plejede at være, jeg var klar til ugen på en helt ny måde.

En pervers, gammel mand inviterer en frisk, ung mand hjem, bedøver ham og tager ham i røven. Jeg hedder Einar, 57 år, fraskilt og barnløs. Jeg har haft sex 57 gange, en gang for hvert år af mit liv.

Kurt oplever sin sexdebut i Jylland, da han i forbindelse med at familiens lejlighed brænder ud i københavn, bliver sendt til sin moster i Jylland Sidst læst: Klokken var omkring 21 da min telefon ringede. Det var min fætter fra Jylland som ringede og spurgte om jeg kunne hjælpe ham. Hans datter var i København til Copenhell musikfestival, og en veninde havde ringet til ham fordi datteren, som hed Mette, var blevet meget beruset, og de andre ikke ville hjem så tidligt, så om han ikke kendte nogle der kunne tage sig af hende.

Han var meget nervøs for hende, det var hendes første tur til København, så han var bange for hvad der kunne ske med hende. Jeg lovede ham at hente hende og sørge for at hun kom i gode hænder. Efter at have oprettet en kontaktannonce på nettet, fik jeg kontakt til en 21 år ældre kvinde.

Dette er historien, om vores første møde Ny skole, ny lærer, som får vækket de første spæde seksuelle følelser i hende. Sandie er en ung stræbsom pige som tager turen til Hollywood i håb om at skabe sig en karriere som skuespillerinde. Hun bruger undervejs alle kneb for at nå sit mål. Historien omhandler min tid som soldat hvor jeg som oberstens oppasser fik de første erfaringer med det modsatte køn.

Historien omhandler hvordan jeg som teenager blev rigeligt belønnet af vores nabokone, der med sin demente mand havde svært ved at få tilfredsstillet sine behov. Min kone havde lovet vores datter, at hun ville holde fingrene fra vores logerende udvekslingsstudent. Han og min kone blev imidlertid så tiltrukket af hinanden, at løftet til sidst måtte brydes. Sexologen Lene er ved at opbygge et team af surrogatpartnere, som kan hjælpe hende med at fjerne unge mænds angst for piger samt give dem oplevelsen af, hvor skønt det er at have samleje med en kvinde.

Min kone går på kursus hos en sexolog for at uddanne sig til sexpartner for unge, generte mænd. Jeg er øvepartner for kursusdeltagerne, så jeg skal på tur kneppe med dem alle sammen, for at sexologen kan konstatere, om de er rede til at få fremmed pik. Min kone, Else, uddanner sig hos en sexolog til sexpartner for unge mænd, der behøver praktisk erfaring med sexlivets glæder. Jeg er øvepartner på kurset, og jeg mangler at kneppe tre af deltagerne, så har jeg været hele rækken igennem.

Den sidste behandling hos den unge fysioterapeut, blev til mere end blot massage Min kone og jeg har fået en speciel opgave: At være surrogatpartnere for et ungt par og hjælpe dem over deres seksuelle problemer. Dette er en fortælling om en ung blondine, som starter en flirt med en mand, men ender med at blive udnyttet af to..

Min kone får sit livs opgave som surrogatpartner for unge mænd, da hun skal give sig fuldt ud under samleje med en lam ung mand. En sand historie om rollespil og saftig sex med en ældre, uerfaren kvinde. Lotte er gårdejer og har samtidigt uddannet sig til surrogatpartner for generte unge mænd hos en sexolog. Det får en af eleverne på hendes gård glæde af. Fortsættelsen, af mit første møde med Sanne - Og hendes veninde. Historien er tidligere udgiver herinde under andet navn og forfatternavn, men er her i en lidt mere fyldig udgave!!!!!

Jeg ligger nøgen ude i haven og kikker i pornoblade, da den frække nabokone kommer forbi og giver en hjælpende hånd Min kone og jeg har været surrogatpartnere for et ungt par med seksuelle problemer. Under en weekendtur mødte vi dem tilfældigvis igen og fik bevist, at vores sexassistance havde været succesfuld. En ung kvindes fantasi om at være sammen med sin fars ven. En aldersforskel på år skiller dem, men det behøver ikke holde dem fra hinanden. Det kan være en prøvelse at flytte sammen med en enlig mor med to teenagere.

Men det kan også have visse fordele, når unge, seksuelt nysgerrige piger bliver flittige gæster af huset Min kone og jeg har fået en ny opgave som surrogatpartnere, nemlig for et ældre ægtepar med stillestående sexliv. Efter at de har været under vores behandling begge to, kom der igen ild i det gamle hus. Sine har ikke fået nok af René - slet ikke! Min mand og jeg lånte et telt af en ven. En ungersvend spørger om lov til at holde os med selskab. Jeg er i fuld gang med at lære gamle Viktoria, hvordan man har dejlig sex, selv om man er oppe i halvfjerserne.

Denne gang skal hun prøve, hvordan hun får en træt mand op på dupperne. Det var bestemt ingen kedelig oplevelse på trods af alvorlige begyndervanskeligheder. Vibeke er lærer på efterløn og har uddannet sig hos en sexolog til surrogatpartner for generte unge mænd. Tilfældigvis får hun en af sine gamle elever til sex-oplæring, og det udvikler sig ud over reglerne for sexterapi.

Mona får besøg af sin unge elsker, som har frække planer for deres lille hyrdetime. Du har læst et par af mine erotiske noveller på nettet og er der igennem kommet i kontakt med mig da du er blevet nysgerrig og varm ved tanken om en erfaren og flot mand sidst i tyverne.

Historien du skal høre, er om dengang min lille familie besluttede at få en udvekslingsstudent. Hvis jeg havde forestillet mig hvad der kom ud af denne beslutning så Susan var 17 år, buttet, med både til gården og til gaden, som man siger - og så siger jeg ikke mere - men læs hvad der skete I dagene efter døjede jeg noget med min samvittighed.

Vores udvekslingsstuderende Susan, som ellers virkede som en sød og stille pige, havde afsløret sin røv og fisse på den frækkeste måde, om morgenen da jeg var ved at tænde op i brandeovnen. En sidehistorie til Min nye luder. Hendes underbo viste sig at blive et spændende bekendtskab som udfordrede både min pik og hendes grænser Sidst læst: Min nye luder 5 Sidst læst: Eventyres med underboen tager nye vendinger og pludselig er vi tre.

Elsa kommer på skovtur og drømmer om hestepik Sidst læst: Mine to kvinder tager for alvor hul på de lesbiske øvelser Sidst læst: Juulemanden bliver opsøgt af en helt ung kvinde og tester en helt ny rolle som escortmand Sidst læst: Ung kvinde med store lyster 2 Sidst læst: Erotiske historier og noveller der omhandler personer med større aldersforskel, som har sex Listen er sorteret efter sidst udgivet dato - nyeste først.

Fortsættelse på vores frække ferie til Kreta. Vist   gange i denne måned. Jeg har lige været i byggemarkedet, og nu er hun væk!. Malene, naboens datter, som skulle hjælpe mig med at bygge deres hønsehus og gård. Det er sgu varmt her i pinsen, så jeg står og falder i staver mens jeg tænker på Malene. Hendes unge krop, spændte ung pige bryster, pariserrøv. Gad vist hvordan sådan en 16 årig piger er at gå i seng med. Jeg tænker, tænker på Anne fra klubben kom forbi morgenen efter sommerfesten.

Hun ville lange mig en undskyldning. Kort efter lå hun nøgen i min seng. Rikke og Mathilde var de små artige piger, som gjorde hvad deres fader ønskede Historien er fra en ferie på Kreat, hvor vi stiftede bekendtskab med en dejlig moden mand. Historien er på opfordring gengivet af mig Lotte Sidst læst: Veninderne Mia og Inez dyrker den vilde ungdom med stoffer og sex, med hinanden, med fyre, med piger.

Stort set alle grænser testes, jo vildere jo bedre. Men en dag forelsker Mia sig i Inez´ far, og kan ikke slippe tanken om ham. En midaldrende lærer hvis hoved bliver fordrejet. En ung vikar der lægger op til en endefuld i fysiklokalet. Overraskende møde mellem yngre og ældre Sidst læst: Aldersforskel, hvor min sambo-datter bekender kulør!

Almindelig sex, nær familie. En kort historie om et møde med en ny ven Sidst læst: Mit hoved var fyldt med fisse. Alle mine tanker kredsede omkring Ella. Det havde været vildt Sidst læst: Underlig fornemmelse i bilen på vej hjem, mens Tine giver mig et lækkert blowjob på E Jeg er virkelig tændt nu og smiler indvendig. Mon der var nogle af drengespejderene, der ikke kendte deres seksualitet endnu? Denne novelle er bygget på virkelige oplevelser blandet med fantasi, derudover korrespondancer mellem mig og Michelle.

Det hele startede efter et svømmestævne, som havde forløbet over en hel weekend. Følgende foregik fra hvorefter Michelle fik en sød kæreste, og denne hemmelighed blev lykkeligt afsluttet.

Hun lader sin røv glide helt tilbage og sidder bogstaveligt ovenpå på min pik. Med små vrikkende cirkulære bevægelser Jeg har virkelig lyst til at tungekneppe hendes røvhul hårdt, men behersker mig.

Det ville være en total katastrofe, hvis hun mister lysten i hendes første rigtige seksuelle møde med en meget ældre mand og hans store pik Mie er lykkelig og eventyret er gået i opfyldelse, men hendes eskapader på afdelingen er ikke gået helt ubemærket hen. Fortsat fra Aazing Graze Sidst læst: Moden kvinde får en yngre mand som nabo i sommerhuset Sidst læst: Forholdet mellem to mennesker, der kun havde aldersforskellen, som det største problem i forhold til omverdenen.

Gitte og Mia havde allerede smidt håndklædet og stod nøgen på gulvet i en varm omfavnelse. De kyssede kærligt, mens deres hænder kærtegnede hinanden blidt Her ligger jeg med min datters bedste veninde og har lige taget hendes mødom Hun sidder på sådan en måde trusserne nærmest kravler op og fremhæver hendes fisse. Den store dag oprinder og jeg får en oplevelse for livet Sidst læst: En midaldrende mands opvågnen fra cølibatet Sidst læst: Tilbud i Føtex Sidst læst: Min far havde ansat Naomi som vores hushjælp.

Hun var en dejlig kvinde, som jeg begærede fra det øjeblik, hun trådte ind af døren første gang. Jeg skulle snart finde ud af, at hun var blevet ansat på nogle særlige vilkår, som jeg snart skulle bruge til min egen fordel. Mine oplevelser som 17 årig Dreng, med den mest sexede kvinde jeg har kendt.

Naboens årige datter kommer fuld hjem, men hun har glemt sine nøgler. Jeg lukker hende ind til mig og lader hende tage et bad og sove i min seng. Det er svært at holde fingrene fra hende.

Elisa på 63 år oplever et flashback mens hun venter på en Taxi. Hun fortæller om det til chaufføren - og historien gentager sig på en måde. Helt tæt på hende, her kunne hun ikke slippe væk, ikke ligesom sidst. Denne novelle ligger tæt op af noget som er sket for mig i det virkelige liv Jeg suger indad og langsomt vokser pikken i min mund.

Jeg er vild med den fornemmelse. Til sidst er pikken så stor, at jeg kan tage den i halsen. Kun logistikken i bilen, der langtfra er praktisk, gør det svært at tage den fuldstændigt. Men det går da sådan nogenlunde. Her er så en lille ny historie på engelsk til dem som har bedt om det! Og om aldersforskel denne gang. Håber dem som kan lide at læse på engelsk vil nyden den.

He turned around and suddenly kissed me, he took me by surprise, his kiss was gentle warm soft and sweet from his boyish lips, yet he opened them and licked mine before he pushed his tongue into my mouth to find mine. Oh my God what a kiss, in between desire and prohibited Sidst læst: Efter nattens hurtig omgang i haven, ringede hun efter mig midt om natten, og heldigvis havde jeg ikke slukket telefonen Svigerfar er stand-in på en planlagt hyggeaften med kæresten.

Denne gang er vi nået til Emilie´´s efterårsferie hos farfar. De lærer hinanden at kende på en lidt anden måde denne gang Sidst læst: I denne del, bliver vores unge frække hovedperson brændt af, af en af sine venner en kedelig fredag aften, og vælger i stedet at følge med sit gamle crush hjem og oplever ham denne gang på en ny og anerledes måde. I den anden og sidste uge af Emilie og farfars ferie sammen udvikler tingene sig til glæde for begge og for et par andre også Sidst læst: En nyudsprunget student bliver under sin mormors 75 år fødselsdagsfest forført af hendes jævnaldrene sexafhængige veninde.

Emilie´s farfar skal passe på hende under forældrenes ferierejse. Begrebet "passe på" fortolkes lidt alternativt.. Endnu en kort beretning om den unge Olivia. Sidste gang overtalte hun en købmand til at sælge sig vodka. Denne gang er der håndværker i forældrenes hus. Olivia går helt til grænsen for at vise sine fortrin - og måske lidt over grænsen Sidst læst: Hun skulle begynde på et aftenskole kursus i excel, og havde besluttet at hun ville få så meget sjov ud af det som muligt, da hun ikke gad kurset.

Hun var vandt til at få sin vilje, men det skulle vise sig anderledes her. En ung uerfaren dreng får sit livs oplevelse, da han bliver introduceret til den seksuelle verden Sidst læst: De tre piger har ikke stor hastværk med at få festtøjet på. Håndklæderne kan knapt dække hele vejen fra armhulen til øverst på lårende.

Faktisk titter den nederste del af numsens smukke svaj frem fra håndklædets skjul. Det er en dejligt syn, og begge mænd har svært ved at holde øjnene for sig selv.

Tak til Fie for gode ideer ; Sidst læst: Handler om Olivia på 17, som vil købe Vodka hos en gammel købmand. Han er afvisende, men lader sig overtale. Olivia går altså hjem med Vodka og en erfaring rigere.

Det får hende til at spekulere på,at der måske ikke er så stor forskel på afstraffelse og belønning. Historien skal tilegnes Fie, en sød og meget ung pige. Hun har leveret ide oplægget og et par tips undervejs. Hun er også Sexwriter bruger" Sidst læst: Moden kvinde er tændt på naboens søn, og langt om længe lykkedes det at forføre ham. Mortensen får også gjort rent på kontoret Sidst læst: Der gøres rent på skolen Hansen er da vist en værre een Sidst læst: Tenna gør rent for Hr.

Hansen med mere Sidst læst: Tenna plukker æbler hos Irmas far Sidst læst: Mit møde med Max og Ella 3 Sidst læst: En lang dag på arbejdet gøres straks spændende, da en gammel bekendt træder ind ad døren. Årelange spændinger og fantasier udleves, i et hus hvor vi er helt alene hjemme.

Fortsættelse af En Munter aften Jeg og mit slæng af tøser går til Sussi for at arrangere at Bent bliver til Bente, men ikke alt går som planlagt, da alle er meget tændte i situationen.. Sidste afsnit af sommerhusturen, hvor lille-nymf efterhånden bliver kørt træt! Jeg er mand, 45 - alene og trængende en sen fredag eftermiddag Leger med den heftige tanke om at kidnappe en ung tøs, men møder en hel flok piger og vi får en god ide.. Jeg havde i næsten et år et været i en fantastisk praktik som Tøs hos en ældre og meget erfaren Herre, der havde åbnet min krop og mit sind op for helt nye sider af erotikkens vidunderlige verden Sidst læst: Hvad en punkteret cykel kan føre til.

Femte del af sommerhusturen, hvor den lille trunte får masser af mandepik Sidst læst: Fjerde afsnit af sommerhus-delen, hvor den lille nymf får masser af pik Sidst læst: Hun vred sig fri og vendte sig rundt. Lagde sig helt ned i fodenden af massagebriksen og trak sine ben op med hænderne i knæhaserne. Der var fri adgang. Jeg begyndte hurtigt at slikke hendes våde fedtede vulva igen. Hun sitrede i ophidselse og klynkede snart igen orgasmisk. Del 3 af afsnit 4, hvor den unge pige får masser af mandepik Sidst læst: Del 2 af turen i sommerhuset, hvor den lille nymfo får masser af mandepik.

Et nyt afsnit af "Taget af en rigtig mand"-serien. Dette er dog delt op i delafsnit, da det ellers ville blive alt for langt. Afsnittene handler om en hel masse pik til den lille nymfo. Et tilfældigt besøg hos min moster udvikler sig til frække lege med tre modne kvinder. Havemanden viser sig at være en bestemt, men kærlig Herre og den unge kone nyder at lade sine fantasier gå i opfyldelse. Min seksuelle kontakt med min souschef fortsætter efter at han nærmest voldtog mig analt.

Denne gang er det dog en smule mere på mine betingelser. Jeg var blevet taget af min souschef - en voksen mand! Og nu ville jeg have mere. Hungrede efter hans mandepik, og fik den også - men situationen tog en drejning, jeg ikke havde forudset. Jeg havde længe drømt om at blive taget af en rigtig mand. Ikke en af de jævnaldrende "smådrenge" Ung kvinde får mere end et lift af moden mand, læs om deres junimøde i sommerhus.

Jeg overgav mig og fik en omgang jeg aldrig vil glemme. En tur på stranden med min datter og hendes nye kæreste vendte op og ned på mit liv. Højgravide Ninka er græsenke og ved at gå til i sjaskvåd, uforløst liderlighed. Men hjælpen er lige på den anden side af plankeværket. Line fortæller om sin dårlige dag Sidst læst: Den unge travle familie kan ikke overkomme haven og holde fast i et spændende erotisk samliv, men begge dele råder den dobbelt så gamle havemand bod på. Denne historie er en oplevelse jeg havde da jeg var 21 år.

I gymnasiet var vi på hyttetur med vores idrætslærere. Under et orienteringsløb finder jeg hende onanerende i et krat, og derfra udvikler det sig. Ærbare tider, men knap så dydige. Ung mand føres ind i de voksnes verden. Min kone hjælper vores brasilianske udvekslingsstudent med sit forhudsproblem. Måske hjælper hun ham lidt for meget. Tenna giver Nete til Mogens i det nye hus En skøn weekend i sommerhus med tre modne, sexede og meget liderlige kvinder. Dette er en lille fortælling om, at der findes voksne mænd, der først og fremmest tænker på kvindens behov.

Her oplever en ung studine det sammen med sin søsters svigerfar. Efter at have tilbragt en nat hos den frodige Bente, skal studenten på erotisk besøg hos en anden af sin værtindes veninder, den 74 årige Sarah.

Besøget opfylder endnu en drøm og afliver alle myter om, at ældre kvinder går i stå sexuelt. Snestormen stoppede al trafik, og hun fik husly hos en 15 år ældre mand Sidst læst: En revisors bekendelser Sidst læst: Studenten bliver udlånt af sin værtinde til hendes veninder. Hans første møde er med den meget store Bente, hvis fyldige krop indbyder til dejlig sex. Efter at jeg blev lykkelig skilt, gik jeg en lørdagsaften en tur i byen. Der mødte jeg Ruth og senere hendes veninde Kristine og Ruths datter Else.

Jeg fik så meget fisse og kærlighed som jeg ikke havde oplevet før. Endelig kunne jeg uden frygt, spise den forbudte frugt, så at sige. Det startede med en uskyldig tur i byen, hvor jeg mødte Ruth og hendes veninde - Siden opdagede jeg til min store fryd, at Ruths datter slet ikke er så uskyldig, som jag antog i begyndelsen.

Men hvor længe kan det gå uden at hemmeligheden bliver afsløret? Erindringer fra da en ung pige blev udnyttet af hendes chef på kontoret. Den unge studerende fortsætter sit skønne sexliv med sin 40 år ældre værtinde.

Og så bliver han tilbudt at udvide sine aktiviteter til også at gælde to af hendes veninder. Hun gik op i spabadekarret, og jeg skyllede hende i skridtet, så det meste sæd blev skyllet ud.

Jeg nød at gnubbe hendes kusse med en finger godt oppe i hende under vaskningen. Så tog vi et karbad sammen, hvor vi vaskede hinanden på skift.

Hvad en tur i byen har ført med sig - Det blev bare bedre og bedre og jeg fik så meget sex, som jeg aldrig havde fået før i hele mit liv. Denne søndag, blev den bedste hidtil - Sidst læst: Ballet indeholder alle aspekter af erotik og kærlighed. Dog med en grænse. Mon denne grænse brydes i denne historie? Jeg elsker når din tunge snor sig om min stive pik, når du på mit skrivebord kravler op og lader din våde fisse glide ned over min stang, når dine liderlige væsker fosser ud Sidst læst: Nu vil jeg kneppes hårdt og lige på," sagde hun, rejste sig og vendte sig mod toilettet, trak bukser og trusser ned til anklerne og stak røven bagud og to fat i kanten af toilettet Sidst læst: Forretningsmøde med overraskelse Sidst læst: Det blev langt fra så afslappende som forventet Sidst læst: Vi får ny lærer.

Og sikke han dog fascinerer mig! Det bliver et hedt møde. Mon han bliver min første sexpartner? Som dreng boede jeg i et villakvarter, tæt ved en af Københavns travle veje. En skovtur, der fik en uventet drejning Sidst læst: Den unge studerende flytter ind i et lejet værelse og får med sin 40 år ældre værtinde en skøn udlevelse af sin drøm om sex med modne kvinder.

Det begyndte som et forslag, men endte med så meget mere. Du har mødt Lotte på ferie hos farmor og "farfar". Nu har hun sabatår efter sin studentereksamen. Lotte er en lille Lolita, der fordrejer hovedet på ældre mænd, og her er butikchefen så heldig, at det går ud over ham I bussen på vej hjem Sidst læst: Dorthe var ikke mere lige kørt før Hanne dukkede op. Hvad der kan ske, når det regner udenfor. Novellen er forsøgt skrevet, som en hjerte varm og heteroseksuel fantasi om aldersforskel.

Historien handler om en mand der får en opringning, fra sin tidligere nabos datter. Victor gik tur på gaden lige udenfor sin opgang. Han gik og sparkede til sten, dåser og andet, der lå og flød – satans så folk ikke kunne rydde op efter sig – tænkte han mens hans venstre hånd spillede pool i lommen på sig selv.

Hans trusser sad helt oppe i revnen og nosserne faldt udenfor de diminutive trusser han havde købt på nettet. De var så små at de knapt kunne dække hans allerede velvoksne pik, der rejste sig bare han så skyggen af et par bryster, lår eller baller på et kvindeligt væsen. Min lærerinde Hanne blev mere og mere krævene og lagde mere beslag på mig end jeg måske nok ville.

Hvad en afbudsrejse kan føre til Sidst læst: Jeg aftalte med den dejlige pige, at vi skulle mødes igen. Det blev til en vandretur i bjergene, der udviklede sig. Her er min fortælling om, hvad min første afbudsrejse førte til. En af mine første frække oplevelser efter endeligt at være flyttet hjemmefra En ung fyr der vil smage på de rigtige kvinder. En dejlig historie fra dengang jeg var ung Fræk tur i swingerklub Sidst læst: En ung piges pligtbesøg, hos et af forældrenes vennepar, bliver ikke tørt og kedeligt, men særdeles saftigt Den frække kvinde, var også nymfoman Vores blikke mødtes i buffet restauranten.

Hun var på ferie med sine forældre og jeg var med min familie. Trods aldersforskellen var der ingen tvivl om, hvad blikkene sagde. Det var ægte lyst og lidenskab, der mødtes. En af nattens løse fugle havde brug for tryghed.

Jeg var ude at handle øl og chips til kampen på tv, men endte med noget meget sjovere. Madsen har kig til den lækre Merete i nabohuset, der lå og slangede sig på et tæppe mens trusserne krøb helt op i revnen Tøserne havde en udspekuleret plan til min fødselsdag. En beretning fra min tid som personlig træner for dejlige Ida.

Anden lægeundersøgelse Historien er rent opspind fra a-z Sidst læst: Tenna bliver udvalgt Sidst læst: Dette er historien om første gang jeg havde sex med en yngre fyr. Loftværelset 2 del, hvor 3 varme danskere er mødtes og erotikken i den grad gør mødet uforglemmeligt! Mødte min gamle elev i s toget. Skal da love for at han var blevet kønsmoden Sidst læst: Den frie erotiske tilgang jeg havde til min svigermor gav dejligt frække oplevelser med hende En fortælling som ikke er unormal til de motorcykel træf der foregår i festligt samvær.

Men at en ung pige med hang til ældre mænd er ikke noget man møder så tit. Dejlig oplevelse som desværre ikke har gentaget sig, men ligger dejligt i mine minder.

Med svigermor i U. Extra, hvor grænserne udvides Jeg ved ikke om det bare var mig der havde en for livlig fantasi, men jeg syntes at det så ud som om, hun havde spredt hendes ben en del, og samtidig var jeg sikker på at jeg kunne se en lille våd plet lige der hvor skede indgangen var, bag de små bikini trusser.

Pludselig rejste hun sig op på knæ, vendte sig om imod mig og spurgte om det gjorde noget at hun tog solbad nøgen. En fræk historie, han henter hende sent om natten i byen. En lille ferie med svigermor til U. Den uventede ferie med svigermor bragte os tættere sammen, kan man roligt sige. Som studerende på Aarhus Universitet blev jeg, gennem en årrække, min kvindelige professors legetøj.

Dette, uden i forvejen at vide at hun var sadist. En dag var V en pige på 15 år på stranden med sin familie, og deres venner. V oplever noget der overgår hendes vildeste fantasi, og det er bestemt ikke skuffende Hverken for hende eller hendes fars ven.

Lessing, nyder stor glæde og fornøjelse af min unge og uerfarende virilitet Sidst læst: Vennernes teenagedatter kom sent hjem, jeg var stået tidligt op Sidst læst: HUN tog toget fra København H.

Historien handler om Dominans. Og er oprindeligt skrevet til en pige jeg chattede med på en dating side og som forslog at den skulle omhandle fars pige. Naboen Mona, har lånt moren sin lejlighed, moren en pæn ældre dame. En pæn ældre dame, der fik det hun ville af den unge mand. Jeg havde en plan om at kneppe vores udvekslingsstuden i røven - som der var ikke langt fra tanke til gerning. Lærlige tiden var hård men også spændende på mange måder.

En af dem hed Fru Kohl Hvad der kan ske under en kedelig ø ferie. Hr Brenner Sidst læst: Norges bjerge Sidst læst: Vores nabokone fyldte meget i mine drengefantasier.

Hun får derfor kapitel 8 om mine barndoms og ungdoms sexoplevelser helt for sig selv. Jens kan ikke slippe tanken om den søde og dejlige Mette efter at han er kommet hjem til sig selv. De prøver at holde forbindelsen ved lige via chat, cam og telefon, men efter et par uger kommer der alligevel en kurre på tråden Hvad der eventuelt kan ske på en taxa tur Sidst læst: Når kæresten er flyttet og der skal være til husleje.

Tenna på ferie i Norge og legen udvides med lesbisk leg Sidst læst: Jeg hedder Ane og bor i det sønderjyske. Jeg er 17 år og er fra naturen udstyret med en god fast røv og pæne bryster der strutter frækt. Jeg er også udstyret med en livlig fantasi og tænder ret let. Anja er den frækkeste unge pige. Hun bliver udnyttet af sin onkel, og hun elsker det Sidst læst: Henrik er træt da han kommer hjem fra sin forretningsrejse, og har ovenikøbet glemt sine nøgler og kan ikke komme ind.

Men til hans overraskelse bliver døren alligevel lukket op. Det viser sig at den nye au pair-pige havde sovet længe derhjemme Anja er den frækkeste, unge kvinde. Hun får prøvet lidt af hvert. Historierne her er taget fra en anden side, men jeg har haft dem liggende på min PC i årevis - og synes at i skal have glæde af dem.

Tak til Ulrik Sidst læst: Pigen fra solcentret Sidst læst: På tvungen ferie i Jylland del 5 Resume: Kurt er på tvungen ferie i Jylland hos moster Jytte. På sit sommerjob hos import og eksportfirmaet oplever Kurt grænseoverskridende sex, samtidig med at han oplever moster Jyttes hungrende seksualitet, som han forpustet og med megen øm pik, forsøger at råde bod på. I dette afsnit må Cecilies røv stå for tur, da hun som Inge Kemps sexslave udlånes til Investor og Kurt oplever en helt ny side af sin egen seksualitet.

På tvungen ferie i Jylland del 4 Resume: Kurt er på tvungen ferie i Jylland hos moster Jytte, da hans hjem i København er brændt ned. I sit sommerferiejob oplever han grænseoverskridende sex, hvor direktøren Inge Kemp styrer begivenhedernes gang og hjemme hos sin moster må han også stå til rådighed. På tvungen ferie i Jylland 3. Han får et sommerjob hos den strenge diriktør Inge Kemp, hvor han møder lagerchefen Jørgen og den liderlige studentermedhjælp Cecilie.

Kurt overrasker Jørgen og Cecilie, da de knepper på lageret og han tilfredsstiller siden Inge Kemp på kontoret. I den aktuelle del 3 møder vi Cecilie der onanere på arbejdet, bliver opdaget, straffet og udnyttet.

Det var ikke svært af få overtalt vores udvekslingsstuderende til en tur i swingerklub Sidst læst: Når konen får en ung elsker, forsvinder mandens impotens. En ung gymnasiepige havde aldrig i sin vildeste fantasi forestillet sig, hvad lidt uskyldig flirten med sin matematiklære ville føre til.

Jette var min kollega, som jeg havde et godt venskab med, og nogle gange kan det føre til uventede ting. Rasmus er inde i en dårlig periode hvor intet vil lykkes for ham. Især ikke på sex-fronten. Men nogle gange har man lov til at være en heldig kartoffel. Mormor og morfar har besøg af et ungt nabopar. Den unge gravide kvinde får en uforglemmelig oplevelse med gamle morfar. Vores unge piges forstrækning Sidst læst: Vores unge pige udforskes ude og inde Sidst læst: Vores unge pige forfører- og bliver forført Sidst læst: På Tennas arbejde, er der en musiker som er lidt fantastisk Tennas lærer giver hende endnu en oplevelse Sidst læst: Tenna går på indkøb og får tilfredsstillet sine behov Sidst læst: Tenna møder sin lærer på en anden måde Sidst læst: Mathilde kan ikke glemme de grænse-overskridende oplevelser i boligblokkens kælder.

Hun blev taget og brugt af fire indvandrer-drenge. Nu vender hun tilbage. Den ældre mand får øjnene op for at den søde lille nabopige måske ikke er så sød endda. Og at hun heller ikke længere er den lille pige han har kendt hele sit liv. Fører hans vindueskiggeri mere med sig end en besættelse på afstand? Nu har jeg kneppet min Oldtidslærer to gange. Jeg ordede have for en ældre enke som i den grad var blevet forsømt.

Line får barberet sin hår af, af Tenna, der fristes af den barberede mis Line og Tenna taler sammen og kommer i kontakt med Niels Sidst læst: Hun styrede mig i tre år efter jeg havde lavet en fejl, hun misbrugte sin stilling som lærerinde og truede mig til at gøre som hun sagde. Tenna skal til skolefest med Line. Her møder de deres lærer på en lidt anden måde Hvad mon det fører til?

En dejlig sommerdag nyder jeg min fridag. Den står på selvforkælelse og hygge. Jeg havde ikke forudset, jeg ville få selskab af min søns kammerat.

Nye besøg hos Niels Sidst læst: Lea og Tenna kysser og får en skøn oplevelse Det fortsætter med Lea og Tenna Nye oplevelser hos Niels Om det udviklede sig Tenna bliver vækket af Niels Sidst læst: Niels har inviteret familien og Tenna til middag Sidst læst: En tur i bilen tænder Tenna Sidst læst: Amatørfotografen forventede dejlig sommernatur billeder, men fik alt andet.

Komtessen 3 Sidst læst: Komtessen 2 Sidst læst: Et ikke helt tilfældigt møde i Magasins cafeteria udviklede sig til meget mere Sidst læst: Min irriterende svigerinde fik en røvfuld som hun nød til sidst.

I denne beretning fra virkeligheden beslutter underboen sig for at forsøge sig med en hundepik Sidst læst: Kvinden, der var min tante, inviterer på analt eventyr Sidst læst: Min bedste vens mor, er en smuk moden kvinde. Vores udvekslingsstuderende, Susan, har forført mig til at smøre hende krop ind i creme og mine principper om ikke at have sex med hende, var nu uigenkendelig brudt.

Dels var hun vores udvekslingsstuderende, og hun burde blive behandlet som vores datter, og dels var hun under Men jeg var fuldstændig fanget i hendes net. Jeg var ved "the point of no return". Men første rigtige kæreste, var faktisk 6 år ældre en Mig, det var hende der tog min mødom, og som lærte mig op til at blive en habil elsker, og lærte mig de første dejlige erfaringer på et lagen.

Jeg var 17 og Jette var 23, jeg havde nok kysset lidt med piger … og nusset lidt i de første spæde begyndelser på kærligheden men det var absolut Jette som fik gjort mig til en buk: Tiden var kommet til at give min nye luder en eksklusiv oplevelse og underboen hjalp villigt til.

Unge Tina bestiller sin Escort en sidste gang Sidst læst: Ung kvinde med store lyster 2 Sidst læst: Juulemanden bliver opsøgt af en helt ung kvinde og tester en helt ny rolle som escortmand Sidst læst: Mine to kvinder tager for alvor hul på de lesbiske øvelser Sidst læst: Elsa kommer på skovtur og drømmer om hestepik Sidst læst: Eventyres med underboen tager nye vendinger og pludselig er vi tre.

I dagene efter døjede jeg noget med min samvittighed. Vores udvekslingsstuderende Susan, som ellers virkede som en sød og stille pige, havde afsløret sin røv og fisse på den frækkeste måde, om morgenen da jeg var ved at tænde op i brandeovnen. Min nye luder 5 Sidst læst: En sidehistorie til Min nye luder.

Hendes underbo viste sig at blive et spændende bekendtskab som udfordrede både min pik og hendes grænser Sidst læst: Historien du skal høre, er om dengang min lille familie besluttede at få en udvekslingsstudent.

Hvis jeg havde forestillet mig hvad der kom ud af denne beslutning så Susan var 17 år, buttet, med både til gården og til gaden, som man siger - og så siger jeg ikke mere - men læs hvad der skete Du har læst et par af mine erotiske noveller på nettet og er der igennem kommet i kontakt med mig da du er blevet nysgerrig og varm ved tanken om en erfaren og flot mand sidst i tyverne.

Mona får besøg af sin unge elsker, som har frække planer for deres lille hyrdetime. Vibeke er lærer på efterløn og har uddannet sig hos en sexolog til surrogatpartner for generte unge mænd.

Tilfældigvis får hun en af sine gamle elever til sex-oplæring, og det udvikler sig ud over reglerne for sexterapi. Jeg er i fuld gang med at lære gamle Viktoria, hvordan man har dejlig sex, selv om man er oppe i halvfjerserne.

Denne gang skal hun prøve, hvordan hun får en træt mand op på dupperne. Det var bestemt ingen kedelig oplevelse på trods af alvorlige begyndervanskeligheder. Sine har ikke fået nok af René - slet ikke! Min kone og jeg har fået en ny opgave som surrogatpartnere, nemlig for et ældre ægtepar med stillestående sexliv. Efter at de har været under vores behandling begge to, kom der igen ild i det gamle hus.

Det kan være en prøvelse at flytte sammen med en enlig mor med to teenagere. Men det kan også have visse fordele, når unge, seksuelt nysgerrige piger bliver flittige gæster af huset Min mand og jeg lånte et telt af en ven.

En ungersvend spørger om lov til at holde os med selskab. Min kone og jeg har været surrogatpartnere for et ungt par med seksuelle problemer. Under en weekendtur mødte vi dem tilfældigvis igen og fik bevist, at vores sexassistance havde været succesfuld. Historien er tidligere udgiver herinde under andet navn og forfatternavn, men er her i en lidt mere fyldig udgave!!!!! Jeg ligger nøgen ude i haven og kikker i pornoblade, da den frække nabokone kommer forbi og giver en hjælpende hånd Fortsættelsen, af mit første møde med Sanne - Og hendes veninde.

Lotte er gårdejer og har samtidigt uddannet sig til surrogatpartner for generte unge mænd hos en sexolog. Det får en af eleverne på hendes gård glæde af. En ung kvindes fantasi om at være sammen med sin fars ven.

En aldersforskel på år skiller dem, men det behøver ikke holde dem fra hinanden. En sand historie om rollespil og saftig sex med en ældre, uerfaren kvinde. Min kone får sit livs opgave som surrogatpartner for unge mænd, da hun skal give sig fuldt ud under samleje med en lam ung mand. Dette er en fortælling om en ung blondine, som starter en flirt med en mand, men ender med at blive udnyttet af to..

Min kone og jeg har fået en speciel opgave: At være surrogatpartnere for et ungt par og hjælpe dem over deres seksuelle problemer. Min kone, Else, uddanner sig hos en sexolog til sexpartner for unge mænd, der behøver praktisk erfaring med sexlivets glæder. Jeg er øvepartner på kurset, og jeg mangler at kneppe tre af deltagerne, så har jeg været hele rækken igennem. Den sidste behandling hos den unge fysioterapeut, blev til mere end blot massage Min kone går på kursus hos en sexolog for at uddanne sig til sexpartner for unge, generte mænd.

Jeg er øvepartner for kursusdeltagerne, så jeg skal på tur kneppe med dem alle sammen, for at sexologen kan konstatere, om de er rede til at få fremmed pik. Sexologen Lene er ved at opbygge et team af surrogatpartnere, som kan hjælpe hende med at fjerne unge mænds angst for piger samt give dem oplevelsen af, hvor skønt det er at have samleje med en kvinde. Historien omhandler hvordan jeg som teenager blev rigeligt belønnet af vores nabokone, der med sin demente mand havde svært ved at få tilfredsstillet sine behov.

Historien omhandler min tid som soldat hvor jeg som oberstens oppasser fik de første erfaringer med det modsatte køn. Sandie er en ung stræbsom pige som tager turen til Hollywood i håb om at skabe sig en karriere som skuespillerinde.

Hun bruger undervejs alle kneb for at nå sit mål. Min kone havde lovet vores datter, at hun ville holde fingrene fra vores logerende udvekslingsstudent. Han og min kone blev imidlertid så tiltrukket af hinanden, at løftet til sidst måtte brydes. Ny skole, ny lærer, som får vækket de første spæde seksuelle følelser i hende.

Efter at have oprettet en kontaktannonce på nettet, fik jeg kontakt til en 21 år ældre kvinde. Dette er historien, om vores første møde Klokken var omkring 21 da min telefon ringede. Det var min fætter fra Jylland som ringede og spurgte om jeg kunne hjælpe ham. Hans datter var i København til Copenhell musikfestival, og en veninde havde ringet til ham fordi datteren, som hed Mette, var blevet meget beruset, og de andre ikke ville hjem så tidligt, så om han ikke kendte nogle der kunne tage sig af hende.

Han var meget nervøs for hende, det var hendes første tur til København, så han var bange for hvad der kunne ske med hende. Jeg lovede ham at hente hende og sørge for at hun kom i gode hænder.

Kurt oplever sin sexdebut i Jylland, da han i forbindelse med at familiens lejlighed brænder ud i københavn, bliver sendt til sin moster i Jylland Sidst læst: En pervers, gammel mand inviterer en frisk, ung mand hjem, bedøver ham og tager ham i røven.

Jeg hedder Einar, 57 år, fraskilt og barnløs. Jeg har haft sex 57 gange, en gang for hvert år af mit liv. Jeg skulle på arbejde denne mandag, den var ikke som mandage plejede at være, jeg var klar til ugen på en helt ny måde. Det var hen af eftermiddagen jeg følte mig afslappet og fri. Solen skinnede og det var dejligt varmt i haven Sidst læst: Hvad var der sket om natten jeg var ikke rigtig vågen endnu, men der var sket noget den aften og nat.

Marethe havde en utrolig appetit på sex, og jeg havde ikke mere at give da vi lagde os til at sove. Jeg var lidt usikker og spændt på at møde Torben da han jo viste hvad Marethe og jeg havde lavet. Men jeg kunne jo ikke sige nej til invitationen om at spise hos dem når han nu havde købt lækkert ind. Merethe var søde og dejlig jeg har altid syntes mere modne kvinder kunne give sig hen Sidst læst: Lotte og Martins eventyr - del 1 Det unge par på tur kommer i nærkontakt med det meget ældre og erfarne par, ombord i deres båd.

Joan Og Anders var utrolig søde mennesker, jeg var ung og lærte især Joan godt at kende Sidst læst: Min onkel er væk hele dagen, så der er plads til lidt lir med min moster i butikken. Senere skal jeg ud på endnu en tur som bybud til modne damer. I dag har en af kunderne inviteret en jævnaldrende veninde på besøg. Det viser sig at hun har et specielt frækt ønske som hun gerne vil have opfyldt – af mig.

Og jeg hjælper hende selvfølgelig gerne. Ved et uheld kommer Michael ind på hans vens mors soveværelse, hvor han ser hende topløs og nøgen. Hun var moden – Hun tog den til roden.

Grillaften endte med hed sex med 25 år ældre afdelingsleder Sidst læst: Endnu en moden kvinde som jeg mødte på min vej som bybud i Viborg. Fortsættelsen af min frække ferie i Viborg. En dejlig formiddag med min moster, og en fræk oplevelse for en bydreng der er ude med varer til en moden dame.

Min mand og jeg får sat lidt kulør på vores sexliv Sidst læst: Min bedstes venindes ældste datter på 24 kom uventet på besøg. Et besøg som jeg ikke glemmer foreløbig. Hun havde ved et tilfælde læst sin mors dagbog - ved et tilfælde sagde hun. Sex med kvindelig kollega en varm juli eftermiddag. På det tidspunkt var jeg ikke klar over, at hun var 40 år ældre end jeg.

Jeg tror hele min begejstring for modne kvinder startede nogenlunde samtidig med mine hyppige pikspillerier. Jeg husker det som om jeg altid nærmest er blevet draget af disse kvinder, med et stort ønske om at prøve det frække med en kvinde der var ældre end mig selv. Mari-Ann sank i knæ mellem benene og forsigtig trak hun Lises små trusser af. Nu lå Lise med blottet fisse. Lise listede hen bag ved Mari-Ann og tog hænderne om på hendes mave lige under brysterne. Mari-Ann lænede hovedet tilbage på Lises skulder og stønnede svagt.

I en lejlighed i huset ved siden af, blev der tændt lys i et værelse, og terrassen blev oplyst Det er blevet snevejr og Jens indlogerer sig på et hotel i stedet for at køre den lange vej hjem til familien sent om aftenen.

Men det er nu ikke på grund af vejret alene - han skal mødes med en ung pige han har lært at kende på chatten En fantasi om at have sex med en kvinde der er betydelig ældre end en selv Sidst læst: Et møde til en fest med en fræk bekendt, hvad mon det udvikler sig til? Da naboens datter blev overrasket midt i Et aftalt rendevouz på hotelværelse mellem to voksne mennesker, den ene lidt mere voksen end den anden.

Moderen bekymrer sig om sin søns sexliv. Besøg af en lektiehjælp. Historien om den pubertetsramte unge mand på Moren er på weekend og hendes veninde hjælper ham over usikkerheden. Han oplever for første gang at elske med en kvinde. Her afslutter "Besøgsvennen" definitivt historien.

... Hvad det indebærer må du selv læse dig til Nej jeg vil ikke afsløre det hele. På det tidspunkt var jeg ikke klar over, at hun var 40 år ældre end jeg. Senere mødte jeg en lidt ældre smuk norsk kvinde, som næsten forførte mig. Læs selv videre, det er umagen værd. Dette er dog delt op i delafsnit, da det ellers ville blive alt for langt. Et modent par inviterer en ung fyr ombord på deres sejlbåd.

: Escort umag erotisk buttet

Escort umag erotisk buttet Så tog vi et karbad sammen, hvor vi vaskede hinanden på skift. Det begyndte som et forslag, men endte med så meget mere. Min nye luder 5 Sidst læst: Femte del af sommerhusturen, hvor den lille trunte får masser af mandepik Sidst læst: Ja hvis du vil vide det, så skal du læse historien. Skrevet af Vanpelt     Tilføj til min liste Jette var min kollega, som jeg havde et godt venskab med, og nogle gange kan det føre til uventede ting. Tenna escort umag erotisk buttet på indkøb og får tilfredsstillet sine behov Sidst læst:
ESCORT BLOKHUS JUBII SEX Escort i sønderborg pornofilm sm
EKSTRA BLADET MASSAGE ESCORT EROTISKE FORTÆLLINGER GRATIS Det var stadig varmt, og der var ikke en vind der rørte sig. Og sikke han dog fascinerer mig! Del  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   Skrevet af Lille Grisling     Tilføj til min liste Jeg var blevet taget af min souschef - en voksen mand! I dag har en af kunderne inviteret en jævnaldrende veninde på besøg. Jeg kneppede den fine frue i hestestalden.
Mand til mand massage københavn fri dansk porno Hun havde ved et tilfælde læst sin mors dagbog - ved et tilfælde sagde hun. Højgravide Ninka er græsenke og ved at gå til i sjaskvåd, uforløst liderlighed. Ny skole, ny lærer, som får vækket de første spæde seksuelle følelser i hende. Dels var hun vores udvekslingsstuderende, og hun burde blive behandlet som vores datter, og dels var hun under Min far havde ansat Naomi som vores hushjælp. Dette er historien, om vores første møde
Dansk gratis sex sex flensburg Erotik danske piger frække sexfilm

Kneppe sex japanske pornofilm

Læs og du fortryder ikke! Min ferieelsker - hu Vi får ny lærer. Lotte er en lille Lolita, der fordrejer hovedet på ældre mænd, og her er butikchefen så heldig, at det går ud over ham Bestemt, men ikke voldsomt.

Sexlir frække historier