Monster fisse kneppe historier

Analsex mænd
21-01-2018

monster fisse kneppe historier

Hans hænder greb fat i det lille tæppe de lå på og nærmest borede sine stærke fingre ned i det. Det første skud gik direkte i halsen på hende og hun var ved at kvæles. Hun nægtede at tro, at hans pik faktisk voksede alt mens den tømte sig for sperm. Dernæst kunne hun slet fatte den mængde der kom.

Allerede i de to første skud var der mere sperm end hendes mand havde givet hende i alle de år de havde haft sex. Men denne pik blev ved og ved med at komme.

Igen mærkede hun hvordan hendes skamlæber lod sig skille da Leroy pressede sig på. Det føltes som hendes fisse bød den indtrængende pik, for det helt tydeligt ikke et par fingre, velkommen med en sugende længsel. Det føltes utroligt lækkert men hun måtte protestere. Hun flyttede munden fra Hests pik og fik ansigtet dækket da pikken fortsatte med at sprøjte.

Hun forsøgte at snakke, men hendes vidunderlig mund var helt fyldt med klistret sperm, mere end hun kunne synke i første omgang. Hvad om jeg bare stikker lidt mere op i dig? Endnu mere sperm fløj ud af det store pikhoved og ramte hendes ansigt og op i håret. Skyndsomt lukkede Anya munden om det store pikhoved for at stoppe strømmen af den herlige sperm. Svagt var hun sig bevist om, at hendes hofter skubbede sig bagud og ind over Leroys pik omme bagved. Leroy var altid overrasket over den mængde sperm der kom ud af hans kammerat, selv når de havde sex et par gange om dagen.

Men selv han var overrasket over denne utrolige mængde der kom nu. Han var jo nærmest ved at drukne hende. Det havde også været omkring to uger siden de havde kneppet konen til den sjakbajs hvor de sidst havde fast arbejde.

De var helt sikkert aldrig blevet opdaget hvis ikke den tykke, hvide kælling havde skreget så højt da Leroy stak sin pik op i hendes røvhul. Til gengæld havde hun været villig nok til at sluge al det sperm de havde i sig den weekend hendes mand var ude at fiske.

Leroy besluttede sig for at kneppe Anya. Ikke så mange dikkedarer. Fissen var varm, våd og indbydende. Det var som om den var særlig fremstillet til netop en pik af hans størrelse. Han var allerede halvvejs oppe i hende og bankede resten indenfor uden at spørge hende om lov. Det er nemmere at bede om forladelse end at spørge om lov. Anya kiggede over skulderen med en blanding af frygt og forundring.

Selv om det nu ikke var let at se for hun var nærmest helt dækket af al den sperm Hest havde sprøjtet. Hun åbnede munden for at sige noget, men to fyldige sprøjt ramte lige ind i munden på hende.

Hun gispede og vendte igen opmærksomheden på det store pikhoved der var som en satans vulkan med varm sperm som hun labbede i sig med en fornyet appetit for den slags. Hun var nærmest katolsk; hver en dråbe var hellig. Leroy mærkede hvordan hendes fisse klemte behageligt om hans pik og nu var det ham der gryntede dyrisk mens han kneppede hende for fulde gardiner. Hun tog hele hans lange pik med lethed og det føltes som den mest perfekte fisse han nogensinde havde kneppet. Han var komplet ligeglad med at hun var hvid, for den fisse var så vidunderlig.

Han begyndte at ønske han kunne have hende for sig selv, men lod sig nøje med at være den første der nogensinde var trængt så dybt op i hende. Anya og hendes mand havde aldrig før haft sex i denne stilling, men det gik op for hende at hun elskede det.

Det fik hende til at føle sig beskidt og brugt på samme tid, som et dyr på en forfalden bondegård. Hest var endelig færdig og Anya fik endelig tid til at synke al det sperm før hun begyndte at slikke og sutte hans maveskin ren for sperm. Da hun kom til hans navle var der en hel lille sø som hun slubrede i sig som var det en særlig elskovsdrik hun havde fundet. Hest rejste sig op og Anya så ham træde over til den lille sofa og sætte sig.

Pikken var en smule slap men man kunne slet ikke være i tvivl om hvor stor den egentlig var. Det fik hende til at tænke på om nogen kvinder overhovedet havde, kunne tage imod så stor en pik i fissen. Hun kunne da slet ikke, var hun hurtigt enig med sig selv om. Hun fik lidt ondt af den store mand, men nåede ikke at tænke ret meget længere for nu gik Leroy til den omme bag hende og hun hev efter vejret da endnu en orgasme rev hende i tusind stykker, men det var så pokkers dejligt på samme tid.

Han trak sig næsten helt ud for så uden varsel at banke helt i bund og hun gav sig af fryd. Hendes stemme dirrede helt da hun svarede ham, at hun elskede det. Da han for sjov ville vide om hans pik var større end den hendes mand havde fnyste hun så snottet stod ud af næsen.

Han vidste godt han havde en stor pik, men da denne vidunderlige hvide dame fortæller ham, at hendes mand kunne mønstre en pik under det halve af hans, troede han ikke rigtigt på det. Kvinder som hende plejede at finde noget der matchede deres seksuelle behov.

Men ikke hende her. Endnu et bevis på at hun var en kvinde for ham. Leroy trak sig ud til kun cirka det halve af hans pik var oppe i hende.

Straks var hun med på hvad han prøvede at sige og stønnede, at hendes mands pik slet ikke kunne ville kunne findes på en skala. Leroy smilede bare og bankede igen pikken i bund og greb hårdt fat om hendes hofter og kneppede hårdt i næsten fem minutter før han holdt en lille pause. Anya var så udmattet at hun ikke vidste hvad klokken var. Eller hvad hun selv hed for den sags skyld. Igen kunne Anya kun stamme at han havde ret. Hun elskede en stor, sort pik. Leroy trak sig helt ud og hun reagerede som forventet.

Hun vendte hovedet rundt og så rådvild ud. Leroy sendte hende et blik og sagde: Hun skulle til at tigge om lidt mere af hans store pik da han igen begyndte at kneppe hende og hun sukkede af fryd. Han blev ved at kalde hende for hans bitch og hun blev ved at klynke sin accept.

Så længe han bare kneppede hende ville hun gøre hvad som helst. Faktisk ønskede hun at være en bitch for det føltes bare så rigtigt. Den fede fornemmelse hun fik ud af at være til tjeneste for disse to sorte mænd med deres prægtige pikke opvejede enhver belønning hun før fik ud af at gøre syge mennesker raske. Men da han kaldte hende en luder og samtidig skubbede sig helt i bund gik den på hende igen. Hun kunne slet ikke huske alle de orgasmer hun havde fået i løbet af den dag, men var også ligeglad, for det var så fortjent.

Leroy holdt inde med sine nedværdigende bemærkninger og koncentrerede sig om at kneppe hende. Igen og igen bankede hans sorte nosser op mod hendes hvide hud og han stødte mere hårdt for hver gang. Anya havde aldrig troet sex kunne være så godt og hun følte sig syg ved tanken om alle de år hun havde spildt med sin mand.

Den endeløse banken af hans store pik gav hende en masse små orgasmer, men endnu en monster af slagsen var ved at bygge op. Leroy var også begyndt at grynte og hans rytme var ikke helt i takt. Hun mærkede hvordan hans pik voksede og vidste han ikke havde langt igen. Hun vendte sig om og bad ham om ikke at komme i hendes fisse. Da hun så ned under sig selv og kunne se hans sorte pik dækket af hendes indre safter gik der et gys gennem hende.

Men da hun så han trak sig ud tiggede og bad hun ham om at fortsætte for hun var så tæt på. Leroy smilede med sit svedige ansigt.

Hun ville have sagt nej, men det var for sent. Han var helt i bund og det gjorde en smule ondt, men holdt hendes bagdel i en skruestik. Da han kom, var hun slet ikke i tvivl. Han stønnede og nærmest brølede det ud og spermen ramte steder i hendes fisse hun ikke anede hun havde.

Han havde haft ret, tænkte hun mens hans udløsning satte gang i hendes. Hun tilhørte Leroy fra nu af og hendes mand var blot et minde der blev udvisket for snart en time siden. Hun landede direkte på de store bryster og den sorte pik i hendes fisse smuttede ud med et lydeligt plop.

Hun lå lidt og hev efter vejret mens hun langsomt fik vendt sig om. Hun kiggede kærligt på den svedige sorte mand og takkede ham fra hjertet af. Men hun blev overrasket da han bare så trist ud. Jeg er glad for du kneppede mig. Du må meget gerne gøre det igen, når som helst! Det gjorde Anya en smule forvirret, men hun kom til at kigge ned mellem sine ben og så al den sperm der piblede ud og ned i det lille tæppe.

Men Leroy mente det ville være bedst hvis hun lod være. Det ville hjælpe hende. Det forstod hun ikke helt, men da Leroy flyttede sig så hun Hest stå med sin utrolige pik og et vildt udtryk i sine dyriske øjne. En bølge af frygt skyllede gennem hende. Anya grinede en smule nervøst da Hest gik i knæ foran hende. Kom, jeg vil gerne slikke den af på dig. Der er masser af plads i min mave til al din fede sperm. Det smagte så godt. Må jeg ikke nok?

Med lethed skilte han hendes ben og så Leroys sperm drive ud af den lyserøde fisse. Et syn han aldrig ville blive træt af. Han trak forhuden tilbage, blottede det enorme pikhoved og satte det op mod hendes skamlæber der af frygt lod sig pacificere.

Da pikhovedet var blevet dækket af fissesaft og sperm begyndte han at presse sig op i hendes indre. Anya lænede sig frem og nægtede at tro det hendes grønne øjne så. Hun rystede sit hoved i benægtelse og ømmede sig da pikhovedet kom indenfor. Hun prøvede at trække sig væk men han holdt fast i hende. Skræmt kiggede hun over på Leroy for at søge hjælp.

Han så trist på hende og vendte hovedet væk. Hun mærkede hvordan den enorme pik blev ved at presse sig på, sukkede pludseligt da hendes klit kom i berøring med den tykke pik.

Det gjorde igen ondt og hun hulkede af smerte, men Hest var ikke i humør til at stoppe. Mere og mere af hans sorte pik forsvandt og han lå med åben mund og stønnede sit begær efter denne hvide kvindes stramme fisse. Anya hørte ham grynte at Leroy skulle komme med en vaskeklud og da denne med det samme rejste sig op forstod hun pludselig hvem af de to sorte mænd der bestemte.

Leroy var kun med for at forberede hende på at modtage Hests pik. Hun ville aldrig på nogen måde kunne være i stand til at modtage så stor en pik, havde Leroy ikke først tæppebanket hendes fisse og fyldt den med sperm.

Anya hev efter vejret som en kvinde på fødegangen. Hun følte sin fisse udvidede sig omkring den sorte indtrænger og forstod nu hvorfor Leroy havde sagt, at det ikke ville være det samme, hvis han fik lov til at kneppe hende igen.

Hest havde presset sin pik lige så langt op som Leroy havde været og der var mindst en håndsbredde tilbage. Igen skreg Anya sin smerte ud mens den store neger pressede det sidste indenfor.

Hun kiggede op i loftet og var sikker på hun så stjerner, blod, blå blink og hvide kitler over det hele. Omtomlet mærkede hun en våd klud i ansigtet alt mens Hest bare blev liggende med hele sin enorme pik oppe i hende.

Hun spekulerede på hvordan hun havde været i stand til det. Hun var læge af uddannelse og vidste det var fysisk umuligt. Regnede hun efter måtten pikken var oppe forbi hendes navle! Hest elskede fisse mere end noget andet i denne verden. Før han mødte Leroy ville han bare have smidt den satans kælling på gulvet og banket sin pik op i hende mens hun tiggede om nåde.

Leroy havde vist ham tålmodighed. En liderlig, våd fisse, allerede udblokket af Leroy, var så meget bedre end en fisse der var tør og uvillig. Han lænede sig frem og smuttede hendes ene brystvorte i munden.

Hun sukkede, han smilede. Han elskede det faktum at kvinder elskede hans enorme pik og ødelagde dem for sex med andre mænd. Igen suttede han hårdt på hendes hårde vorte og da hun igen gav sig mente han hun var rede. Han slap vorten med et smut og lagde sit store ansigt op mod hendes og kyssede hende lidenskabeligt og mødet med hans store tunge gav hende en orgasme hun ikke havde forventet. Hun greb fat om hans store hoved og kyssede tilbage mens hun mærkede den enorme pik begynde at bevæge sig i sin fisse.

Først stille og roligt, så lidt mere ud og ind og snart begyndte han rytmisk at kneppe hende og hun overgav sig. Hun tilhørte Hest nu. Han strakte hele sin krop nu og hendes svedige ansigt var mellem hans imponerende brystmuskler. Til at begynde med havde hun opfattet ham som grim, men vidste nu han var den smukkeste mand hun nogensinde havde mødt. Det var den store manddom mellem hans ben der talte, ikke hans fremtoning.

Anya løftede op i sin hofte for at møde hans stød der nu havde fundet en vidunderlig rytme. De kaldte ham Hest fordi han kneppede som et dyr, men en hest var slank og smuk. Tyr havde været et bedre navn for ham. Ja, en stor sort tyr hvis gigantiske pik ubønhørligt kneppede alt i syne til hans sperm var alle vegne. Han var i sandhed et dyr og hun var hans liderlige tæve.

Ikke ti mænd kunne flå ham af hende og hun ville have kradset dem alle havde de forsøgt. Hun kom igen og igen og var helt væk i dem. Hvert andet stød af hans store pik ramte hendes klit og hun sukkede, ømmede sig og elskede det på samme tid. De lå der i en halv time. En halv time hvor Hest gennemkneppede den hvide kælling. En halv time hvor den hvide kælling elskede hvert et stød. Hans tykke pik havde kværnet al det sperm Leroy havde banket op i hende og nu lå hun og bed ham i armen fordi hun igen ville fyldes med negersperm.

Han bukkede sig lidt og fandt hendes frække mund og mens de kyssede fyldte han hendes fisse med mindst lige så meget sperm som han havde gjort tidligere i hendes ansigt og mund. Hun nærmest besvimede af al den forløsning der fandt sted. Da hun åbnede sine trætte øjne lå Hest der stadig og hun elskede vægten af den enorme neger. Hun kyssede hans svedige hud og smagte på ham. Den særlige smag en neger har når han sveder gjorde hende helt opstemt.

Hans pik var stadig oppe i hendes fisse, men havde tabt lidt af sin tykkelse. Hun bevægede sine hofter den smule hun kunne og straks kom der liv i hans pik.

Anya smilede og kyssede den enorme neger på munden og smagte lidenskabeligt på hans store tunge. Hun sukkede dybt ind i munden på ham da han igen begyndte at kneppe hende. Hest tog fat i hendes armhuler og fik vendt dem begge om så han lå nederst. Anya var lettet da det store tryk var væk og hun begyndte at ride den enorme pik så der kom svingninger i hendes fyldige bryster. For første gang i sit liv elskede hun dem.

De var perfekte til en elsker som denne vidunderlig neger med sin enorme pik, der var så dybt begravet i hendes fisse at hun var ved at dåne.

Hun red ham højt, hun red ham dybt og havde helt glemt Leroy. Hest gryntede bare som svar og Leroy trådte nærmere. Hest havde den så absolut største pik af de to sorte mænd, men som følge deraf ville han aldrig komme til at nyde analsex. Det var ikke første gang Leroy ønskede han aldrig havde mødt Hest. Han ville gerne nyde al det fisse han kunne for sig selv. På den anden side var han også glad for at hans makker havde så stor og især tyk pik, at analsex var udelukket.

Anya vidste hun kunne skrige alt det hun ville for ikke at blive taget i røven. Hendes mand, med sin sørgelige version af en pik, havde en gang overtalt hende til netop analsex og hun havde ladet ham gøre forsøget.

Mest for at få ham til at holde op med den sære snak om et strammere hul. Men det gik op for hende at hun faktisk satte pris på, at kunne mærke ham de få minutter han kunne holde sig. Desuden blev hun jo ikke gravid på den måde og det var en fordel man ikke kunne komme uden om. Men på samme tid ville hun prøve alt det hun til dato aldrig havde prøvet og gerne i dag. Hvis Leroy, den smukkeste neger hun nogensinde havde set, ville op i hendes røvhul skulle han da have lov.

Hun stoppede sit ivrige ridt og pegede på det lille skab over håndvasken hvor hun vidste der lå en åben pakke kondomer og noget glidecreme. Leroy smilede mens han rullede et kondom på, der dog kun dækkede det halve af hans utrolige pik og smurte sin lange pik med creme. Anya gjorde klar til at hoppe af den største negerpik i hendes univers for at lade sig kneppe af Leroy.

Men det var nu ikke deres plan. Hest holdt om hende mens han trak hendes yppige bryster ned mod sit muskelfyldte bryst. Et kort øjeblik trak Anya slet ikke vejret.

Da hun mærkede Leroys hænder på sine balder gik der en gysen gennem hende. Hun skulle til at sige noget for at stoppe dette vanvid, men nåede det ikke før hendes ene balde mødte en hård hånd.

Det hårde klask sang for hendes øre og gjorde forbandet ondt og tog hendes opmærksomhed et kort øjeblik. Tid nok til at Leroy kunne stikke sin pik op i hendes røvhul og hun nærmest hylede ned i Hest´ fyldige brystparti.

Aldrig havde hun prøvet noget lignede og da den første smerte forsvandt sukkede hun mens hun lod sig kneppe af disse to vidunderlige negre. Hun vidste hun ikke ville kunne gå ordentligt de næste par dage, men hun inkasserede al det sex hun havde ladet sig selv være foruden i alt for mange år.

Blæse være med, at hun var så meget klogere end næsten alle andre, blæse være med, at man kiggede på hendes ypperlige krop og åbenlyst tænkte hun måtte være fantastisk i sengen. Hun lod sig kneppe det meste af en time før de to kammerater stillede sig op foran hende og for alvor fik tømt deres sorte negernosser i ansigtet på hende. Se historier skrevet af Digitalo Gæstebog for: Angiv din stemme her. Hvis du stemmer 1,2,3 skal der angives en kommentar.

Du kan godt stemme blank, og kun nøjes med kommentaren. Det er ikke nødvendigt at oprette et login, for at læse de frække historier. Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter. Med vores forfatterlogin, får du også glæden ved at se hvormange der læser dine historier, samt hvad de synes om dem, via deres pointafgivelse. Du får også automatisk en helt personlig gæstebog, på siden, som læserne kan skrive til dig i. Gratis erotiske historier, noveller og tekster.

Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!!

Sexterapi, ungt par del 1. Sidebredde Du kan justere bredden på historien, hvis selve tekst-bredden er for lang. Scroll funktion Klik på "Start" knappen, og siden vil automatisk scrolle nedad. Udvalgte historier Læst af bruger. Genboen del 3 5 point. Genboen del 2 5 point. Mødet i KBH Anonym: Gemt i saunaen 2. Nye oplevelser 2 Astrid 2. Doktor Hjemløs Almindelig sex Hoved kategori for historien: Almindelig sex Denne historie indeholder også følgende kategorier: Grammatik - Hvordan var historien komma, punktum, sætningsopbygning, afsnit?

Grammatik - og stemmer Nuværende gennemsnit: Stemmefordeling Registrerede brugere Anonyme brugere 5 stjerner. Læsernes kommentarer til  Doktor Hjemløs Del 3      Skrevet af digitalo  Det er en meeget laang historie.

Men den var nu ikke helt tosset!. Jeg har aldrig læst om så meget sperm. I litervis -og om en kvinde der blev siddet så voldsomt. Jeg havde på et tidspunkt "udtænkt" et lille sidespring til denne historie, men som med så meget andet fik jeg ikke tid til at tænke det færdigt. Men tak igen for alle de fine stemmer. Du rf super til de her historier! Min beslutning er taget og har været det meget længe. Der kommer to historier mere fra min side før jeg trækker mig.

Det varer dog lige et stykke tid før de kommer da jeg ikke magter at læse korrektur for gud ved hvilken gang. Længe siden en historie har gjort mig så våd. Min kæreste, Ella, er vild med min store pik. Og sjovt nok er hun også vild med, at jeg viser den frem. Der kom nemlig en SMS fra hende en søndag, at hun ville tage sin chef med hjem til middag. Hun arbejder somme tider om søndagen, da den tøjbutik, hun er ansat i, har tilladelse til at holde åbent hver søndag, da den ligger i et turistområde.

Hendes chef er en kvinde omkring de Der går mange historier om, at hun har forført mandlige kunder og slikket pik på dem i prøverummene.

Halvdelen er sikkert løgn, men noget af det skal nok passe. Ella har nu aldrig set hende gøre sådan noget. Det var ikke meningen, at jeg skulle lave mad til de to.

Ella og hendes chef, der hed Jeanette, ville købe et par pizzaer på vejen. Jeg skulle bare hente et par bajere i garagen og sætte dem i køleskabet. Jeg havde kun mødt hende et par gange. Jeg skulle snart finde ud af, hvad der lå i disse ord. Da pigerne ankom, lagde jeg mærke til, at Jeanette var meget udfordrende klædt.

Hun havde iført sig noget fra sin egen butik, der nok var et eller to numre for småt for hende. Blusen sad så stramt over brysterne, at jeg næsten fik åndenød. Det ville hun sikkert også have haft, hvis ikke hun havde knappet de tre øverste knapper op og derved afsløret et par fyldige bryster i en push-up-bh. Blusen var i øvrigt temmelig gennemsigtig, så der var ikke meget overladt til fantasien.

Hun havde et par skindbukser på, der sad stramt over hendes røv. Så stramt, at jeg var nervøs for, at de revnede, når hun bukkede sig ned eller lænede sig forover. Det gjorde hun flere gange, som om hun nød at vise sine kurver frem. Det var mest pigerne, der snakkede. Jeanette fortalte om en strand længere nordpå, som hun ofte besøgte, fordi det var så nemt at score for en aften dér.

Og Ella kvitterede med at berette om vores besøg på nøgenbaderstrandne og til naturistsvømning. Jeanette så interesseret på mig. Det må da være dejligt! Hendes øjne gled ned mod mit skridt. Konturerne af min pik sås tydeligt bag mine bukser, selv om jeg hade et par ret løse busker på. Jeg sagde ikke noget. Sagde Jeanette og rykkede lidt uroligt på stolen. Jeg sendte Ella et blik, der skulle antyde, at der vist var noget, hun ikke havde fortalt mig.

Var hun ude på at kaste mig i armene på sin chef? Fik hun lønforhøjelse, hvis jeg duskede Jeanette for øjnene af hende? Eller hvad var egentlig dagsordenen her. Som jeg allerede havde gættet, havde de to tøser i hvert fald aftalt et eller andet på forhånd. Men jeg vidste ikke hvad. Pludselig sagde Ella til Jeanette, at hun kunne gå med os til næste naturistsvømning. Så kunne hun selv se! Jeanette sagde, at hun vel også kunne se den her! Jeg følte mig lidt som et dyr i Zoologisk Have.

Kællingen var jo lækker nok, og hvis det betød noget for Ella, at jeg viste min pik frem for Jeanette, ja, så var det da i orden med mig. Men jeg havde stærkt på fornemmelsen, at hun ikke ville lade sig nøje med at kigge. Begge pigerne sad med pizzafyld om mundvigene og med et sjofelt blik i øjnene. Jeg så endnu engang spørgende på Ella og spurgte ligeud, hvad der egentlig foregik. Jeg lod et par sekunder gå, førend jeg svarede.

Så rejste jeg mig, tørrede mig om munden og foreslog, at vi gik ind i soveværelset. De greb køkkenrullen og fik også tørret det meste af pizzaen af fingre og ansigt, hvorefter vi alle gik ind til vores store dobbeltseng. Ella begyndte at trække sit tøj af, men Jeanette stoppede hende. Og så begyndte hun på en meget erotisk måde at klæde Ella af. Hun var yderst bevidst om, hvilken virkning det havde på mig at se de to tøser sammen.

Hendes lille stripshow havde sin virkning. Min pik var begyndt at blive stiv. Da hun efterfølgende selv tog tøjet af, kom der endnu mere fart i den.

Hun overlod til Ella at pille tøjet af mig. Det var hurtigt gjort. Da Ella til sidst trak mine shorts ned og afslørede min pik for sin chef, gjorde hun store øjne.

Det var, som om hun sprang en indånding over.

..

MASSAGE SEX AALBORG GLAT KUSSE

Monster fisse kneppe historier

Der kom nemlig en SMS fra hende en søndag, at hun ville tage sin chef med hjem til middag. Hun arbejder somme tider om søndagen, da den tøjbutik, hun er ansat i, har tilladelse til at holde åbent hver søndag, da den ligger i et turistområde.

Hendes chef er en kvinde omkring de Der går mange historier om, at hun har forført mandlige kunder og slikket pik på dem i prøverummene. Halvdelen er sikkert løgn, men noget af det skal nok passe. Ella har nu aldrig set hende gøre sådan noget. Det var ikke meningen, at jeg skulle lave mad til de to. Ella og hendes chef, der hed Jeanette, ville købe et par pizzaer på vejen.

Jeg skulle bare hente et par bajere i garagen og sætte dem i køleskabet. Jeg havde kun mødt hende et par gange.

Jeg skulle snart finde ud af, hvad der lå i disse ord. Da pigerne ankom, lagde jeg mærke til, at Jeanette var meget udfordrende klædt. Hun havde iført sig noget fra sin egen butik, der nok var et eller to numre for småt for hende. Blusen sad så stramt over brysterne, at jeg næsten fik åndenød. Det ville hun sikkert også have haft, hvis ikke hun havde knappet de tre øverste knapper op og derved afsløret et par fyldige bryster i en push-up-bh.

Blusen var i øvrigt temmelig gennemsigtig, så der var ikke meget overladt til fantasien. Hun havde et par skindbukser på, der sad stramt over hendes røv. Så stramt, at jeg var nervøs for, at de revnede, når hun bukkede sig ned eller lænede sig forover. Det gjorde hun flere gange, som om hun nød at vise sine kurver frem. Det var mest pigerne, der snakkede.

Jeanette fortalte om en strand længere nordpå, som hun ofte besøgte, fordi det var så nemt at score for en aften dér. Og Ella kvitterede med at berette om vores besøg på nøgenbaderstrandne og til naturistsvømning. Jeanette så interesseret på mig.

Det må da være dejligt! Hendes øjne gled ned mod mit skridt. Konturerne af min pik sås tydeligt bag mine bukser, selv om jeg hade et par ret løse busker på. Jeg sagde ikke noget.

Sagde Jeanette og rykkede lidt uroligt på stolen. Jeg sendte Ella et blik, der skulle antyde, at der vist var noget, hun ikke havde fortalt mig. Var hun ude på at kaste mig i armene på sin chef? Fik hun lønforhøjelse, hvis jeg duskede Jeanette for øjnene af hende? Eller hvad var egentlig dagsordenen her. Som jeg allerede havde gættet, havde de to tøser i hvert fald aftalt et eller andet på forhånd.

Men jeg vidste ikke hvad. Pludselig sagde Ella til Jeanette, at hun kunne gå med os til næste naturistsvømning. Så kunne hun selv se! Jeanette sagde, at hun vel også kunne se den her! Jeg følte mig lidt som et dyr i Zoologisk Have.

Kællingen var jo lækker nok, og hvis det betød noget for Ella, at jeg viste min pik frem for Jeanette, ja, så var det da i orden med mig.

Men jeg havde stærkt på fornemmelsen, at hun ikke ville lade sig nøje med at kigge. Begge pigerne sad med pizzafyld om mundvigene og med et sjofelt blik i øjnene. Jeg så endnu engang spørgende på Ella og spurgte ligeud, hvad der egentlig foregik. Jeg lod et par sekunder gå, førend jeg svarede. Så rejste jeg mig, tørrede mig om munden og foreslog, at vi gik ind i soveværelset.

De greb køkkenrullen og fik også tørret det meste af pizzaen af fingre og ansigt, hvorefter vi alle gik ind til vores store dobbeltseng. Ella begyndte at trække sit tøj af, men Jeanette stoppede hende. Og så begyndte hun på en meget erotisk måde at klæde Ella af. Hun var yderst bevidst om, hvilken virkning det havde på mig at se de to tøser sammen.

Hendes lille stripshow havde sin virkning. Min pik var begyndt at blive stiv. Da hun efterfølgende selv tog tøjet af, kom der endnu mere fart i den. Hun overlod til Ella at pille tøjet af mig. Det var hurtigt gjort. Da Ella til sidst trak mine shorts ned og afslørede min pik for sin chef, gjorde hun store øjne. Det var, som om hun sprang en indånding over. Som i trance gled hun ned på knæ og kravlede hen imod mig. Da hun var lige ud for mig, åbnede hun munden og forsøgte at få min pik ind mellem sine læber.

Med vores forfatterlogin, får du også glæden ved at se hvormange der læser dine historier, samt hvad de synes om dem, via deres pointafgivelse. Du får også automatisk en helt personlig gæstebog, på siden, som læserne kan skrive til dig i.

Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Sexterapi, ungt par del 1. Sidebredde Du kan justere bredden på historien, hvis selve tekst-bredden er for lang. Scroll funktion Klik på "Start" knappen, og siden vil automatisk scrolle nedad. Udvalgte historier Læst af bruger. Genboen del 3 5 point. Genboen del 2 5 point. Mødet i KBH Anonym: Gemt i saunaen 2. Nye oplevelser 2 Astrid 2.

Den evige historie om pige og dreng. Sex i familien - Nær relation Udskriv denne historie Historie id: Grammatik - Hvordan var historien komma, punktum, sætningsopbygning, afsnit? Grammatik - og stemmer Nuværende gennemsnit: Stemmefordeling Registrerede brugere Anonyme brugere 5 stjerner. Læsernes kommentarer til  Den evige historie om pige og dreng.

Har egentlig potentiale til at være fræk, men er det ikke i det fortællesprog.. Her ses læsernes bedømmelse af historien.

Skyndsomt lukkede Anya munden om det store pikhoved for at stoppe strømmen af den herlige sperm. Med vores forfatterlogin, får du også glæden ved at se hvormange der læser dine historier, samt hvad de synes om dem, via deres pointafgivelse. Det hårde klask sang for hendes øre og gjorde forbandet ondt og tog hendes opmærksomhed et kort øjeblik. Da hun så ned under sig selv og kunne se hans sorte pik dækket af hendes indre safter gik der et gys gennem hende. Min egen personlige mening er, at de fleste piger elsker en stor pik, men der er også nogen, der bliver skræmt fra vid og sans. Jeg lod et par sekunder gå, førend jeg svarede.

EROGUIDE JYLLAND ESCORT SEX AALBORG